Oproepje: ik speel dit jaar piet!

Hee lieve volgers 🙂

Zoals jullie misschien al wisten, hou ik naast koken ook heel erg van muziek maken. Ook vind ik het leuk om met kinderen om te gaan, hun te vermaken. Daarom kwam ik een paar jaar geleden op het idee om piet te gaan spelen. Muziekpiet, samen met een vriendin. En dat bleek zo een succes, dat we het dit jaar voor de derde keer willen doen.

Maar dan moeten er natuurlijk wel geĂŻnteresseerden zijn! En naast het feit dat je geĂŻnteresseerd bent, is het voor ons ook fijn als je in de buurt woont. Ik woon namelijk in de Gemeente Hoorn. Dus woon je in Hoorn en omstreken? Lees dan vooral verder.

Elif en ik, oftewel piet en piet, komen graag bij u en uw kinderen langs om wat sinterklaasliedjes te spelen op de gitaar en viool. En natuurlijk meezingen. Daarnaast maken we een praatje met de kinderen, en stellen hun vaak wat vragen over het pietenhuis en sinterklaas. Soms doen we ook nog wat met cadeautjes. Dit duurt dan gemiddeld een halfuur, hier vragen wij €20 voor.

Een andere optie is, dat wij wat langer komen, bijvoorbeeld bij een kinderfeestje of sint-middag. Denk aan een pietenspeurtocht, of een workshop pepernoten bakken met piet.

Wij gaan als roet- of zwarte piet. Wat u wilt!

Heeft u interesse? Dan kunt u hieronder reageren, of mij mailen naar veerlevankleinwee@gmail.com. Voor vragen kunt u hier ook terecht.

Groetjes, Veerle!

Afbeeldingsresultaat voor muziekpiet

Advertenties