Maart: Carnaval en laatste toetsweek

Daar ben ik weer met mijn maandverslag. Die houd ik wel redelijk volgens schema, in tegenstelling tot mijn andere blogs. Ik plaats echt veel minder en met niet echt regelmaat. Ik vind ik niet echt kunnen van mezelf, en had ook verwacht dat het aantal bezoekers en weergaven per dag heel erg zouden afnemen. Maar ik zie helemaal geen daling, en dat vind ik echt leuk. Veel oude recepten worden gemaakt, daar staan ze natuurlijk ook voor op de blog, om gemaakt te worden. Dus ga zo door allemaal, ik word er echt blij van :).

Deze maand was druk. Niet per se heel leuk, wat februari wel was. Het weer zat een beetje tegen en ik had de laatste (misschien wel belangrijkste) tentamenweek. Daarom moest ik flink aan de bak. Maar er waren ook leuke dingen. Je leest het allemaal in deze blog.

 

1 t/m 3 maart

Carnavalsweekend! Vrijdag nog niet dan, toen gingen Elisa en ik na school Turks brood pizza maken, die heel lekker was. Ik twijfel nog of ik hem op de blog ga zetten want de foto is echt lelijk. ’s Avonds moesten we allebei werken.

Zaterdag moest ik werken van 8 tot 12. Daarna kwam de hele familie van mij vaders kant naar ons huis, familieweekend. We gingen eerst lunchen, daarna spelletjes doen. ’s Avonds hadden we Italiaanse catering. Daarna ging ik met een paar vrienden carnaval vieren. Zondag gingen we naar de optocht kijken, verder niet zo veel gedaan.

4 t/m 8 maart

Maandagavond had ik een repetitie voor een optreden. Woensdag was wel grappig, we hadden gym in een soort fitnessruimte, waar we crossfit training kregen. Hierna hadden we nog Nederlands, en toen kwam ik er achter dat mijn mobiel nog in de kleedkamer van de sportschool lag. Dus helemaal weer door de regen terug, meh. Daarna ging ik naar Elisa om onze PWS presentatie voor te bereiden.

Donderdagavond hadden we onze PWS presentatie. Ging goed! Kan ik dat alvast van het lijstje afstrepen.

Vrijdag weer gewerkt.

9 en 10 maart

Zaterdagochtend ging ik met mijn moeder naar de open dag van de HU (Hogeschool Utrecht). Ik ging kijken bij Ondernemerschap en Retailmanagement, en Journalistiek. Die eerste mwa, Journalistiek was verrassend leuk! Daar heb ik me dan ook al voor ingeschreven. ’s Avonds ging ik oppassen.

Zondag moest ik werken tot 13 uur. Daarna ging ik optreden met een (gelegenheids)bandje, ik was de zangeres en pianiste. Ging wel oké, alleen ik had niet heel goed geoefend dus ik moest de hele tijd op het blaadje kijken haha.

11 t/m 15 maart

Niet een speciale week of zo. Wel 40-minuten rooster, wat betekende dat we steeds vroeg uit waren! Gelukkig hadden we veel tijd, want ik moest echt keihard aan school. Allemaal deadlines ineens. Ik had me ook ingeschreven voor twee opleidingen: Journalistiek in Utrecht en Business Innovation in Den Bosch. Daar moest ik ook nog een aantal uur aan besteden voor de intake. Vrijdag werken. Na het werk waren de zussen van mijn moeder er (mijn tantes dus) en toen gingen ze een soort kledingruil doen, ik heb nog een leuke broek en trui gekregen.

16 en 17 maart

Zaterdag was ik als eerste op, eigenlijk altijd. Dat vind ik wel fijn, lekker rustig opstarten. Voor het eerst in een lange tijd had ik ook gewoon een dagje niets op de planning staan. Niet dat ik niks ging doen. Ik maakte weer eens een recept klaar voor de blog, en werkte wat aan school. Zondag moest ik werken tot drie. De rest van de dag ging ik een beetje aan school., maar dat lukte niet echt want ik was de hele dag heel sloom en energieloos. Ook ik heb dat wel eens.

18 t/m 22 maart

Saaie midweek. Gewoon naar school gegaan en daar nog wat dingen geleerd, echt waar. Sorry jongens, over maart is weinig interessants te vertellen hahaha. Maar het leven is niet elke dag leuke dingen doen. School vind ik niet zo erg hoor trouwens. Ik geniet eigenlijk nog van mijn laatste paar weken school, want echt waar, ik heb na deze week school nog naar een kleine twee weken les!

23 en 24 maart

Weekend:) maar beetje hetzelfde als die week ervoor eigenlijk. Weer gewerkt en aan school gezeten natuurlijk. Meer kan ik er niet van maken helaas;).

25 t/m 29 maart

Tentamenweek jippie. Ik had acht toetsen. Elk van behalve Engels. Ik heb tot nu toe een cijfer terug, een 8,5 voor wiskunde. Kon dat echt niet geloven hahaha.

30 en 31 maart

Vrijdag tw af yes!! Ik moest s avonds werken.

Zaterdag ging ik naar Amsterdam met Sanne, ze trakteerde me op een lunch bij Toast It. We deelden een tosti caprese en Red Velvet pancakes. Lekker :). Daarna liepen we nog een tijdje door de stad en bekeken we wat winkels, maar niks gekocht. ’s Avonds moest ik werken.

Zondag hadden we een feest van mijn opa, die was 90 jaar geworden! Het was een mooi feest, waar Meike en ik zelfs nog hebben opgetreden met ons zelfgeschreven lied voor opa. Dat was heel leuk en grappig :).

Ik had trouwens nog een paar cijfers terug van de toetsweek. Maatschappij een 8.6, Frans een 6.7 en een 10 voor mijn Nederlands mondeling. En daar ben ik eigenlijk wel trots op. 🙂

Dat was deze maand dan alweer. April wordt een hele andere maand, wat in het teken van examenvoorbereiding zal staan. Maar ook komen er leuke dingen aan zoals het examenfeest en de stunt.

Groetjes Veerle

Carnaval!!

PWS Presentatie

Zie je het voor je, ik als Journalist? 😉

 Dit was lekker

Zo lief: Mn moeder maakte een appeltaart na de toetsweek!

In Amsterdam bij Toast iT

Amsterdam ♥️

Advertenties

4 gedachten over “Maart: Carnaval en laatste toetsweek

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: