Januari: nieuw jaar, nieuwe start

Hey!! Daar ben ik weer met een maandoverzicht. Deze zal niet super uitgebreid zijn ben ik bang, aangezien ik er nu pas (31 januari, 16 uur) aan begin. En ik moet zo, om 18 uur werken en ook nog eten.

Maar januari dus. Januari, de eerste maand van het jaar. Ik noem het een nieuwe start, omdat zo’n uitgebreide kerstvakantie toch best aanvoelt als een nieuwe start. In de vakantie lekker uitgerust, en nu weer aan de bak voor school. Want ik heb ook alweer een toetsweek achter de rug. Als ik zo terugkijk, lijkt de vakantie echt vet lang geleden. En de toetsweek trouwens ook. Ik heb weer een hoop gedaan, lees je mee?

Tweede deel van de vakantie: 1 t/m 6 januari

1 januari, happy new year! Oudjaarsavond was ik naar een vriendin geweest en daar hebben we een hele mooie vuurwerkshow gezien. Mijn opa en oma bleven bij ons thuis slapen, dus ik fietste al om 1 uur weer naar huis. De volgende dag lekker uitgeslapen, en sprak ik met een vriendinnetje Veerle af om even wat te lunchen in de stad.

20190101_000348

2 januari was mijn vader jarig. We gingen iets heeel vets doen: mountainbiken in de Schoorlse duinen! Dat was zo leuk, echt voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden, want het parcour is zo tof daar. Na het fietsen gingen we een hapje eten bij Honky Tonk.

Van 2 op 3 januari sliep ik bij een vriendin, Ilse, en de volgende dag moesten wij alweer vroeg op, want we gingen naar Texel voor een sollicitatie. We gaan deze zomer in een hotel in Texel werken! Zo veel zin in. De sollicitatie ging goed, alleen met het vervoer hadden we een beetje struggles, dat ik op een gegeven moment al met m’n duim uitgestoken stond om te liften. Uiteindelijk ging niemand naar de gevraagde plek, dus hebben we maar een bus genomen. Na de sollicitatie gingen we lunchen bij Lokaal 16 in Den Burg. Om 6 uur waren we weer thuis. Toen ff snel een diepvriespizza gegeten, en toen door naar de bios, we gingen naar Bohemian Rhapsody. Echt genoten. Maar best wel een pittig dagje!

Mooi uitzicht bij ‘T Horntje, Texel

20190103_101700

Wat ik vrijdag gedaan heb, ben ik eigenlijk weer vergeten. Ik heb ook geen foto’s gemaakt die dag haha. Zaterdag moest ik werken. Dit laatste weekend heb ik verschillende pogingen gedaan om aan te school te gaan, maar ik was even toe aan niks doen.

7 t/m 13 januari

Niet zo’n hele toffe week. Veel geleerd, dat moest wel aangezien ik niks had gedaan in de vakantie. Ook nog een paar keer gewerkt trouwens.

14 t/m 18 januari

Toetsweek jippie. Ging best wel goed eigenlijk. Inmiddels alle cijfers binnen. Een 4.9 voor wiskunde (ga ik herkansen), een 8.8 voor Maatschappijleer, een 6.8 voor geschiedenis, 6.3 voor AK, 5.5 voor M&O (een wonder dat ik voldoende heb), 6.9 voor Nederlands en nog een paar zevens voor eco en mondelingen.

Vooral van dit soort foto’s stonden in mijn galerij. Samenvattingen doorsturen en zo. 

img-20190111-wa0078

19 en 20 januari

Lekker weekend. Ik moest vrijdagavond werken, en zaterdagochtend ook. Zaterdagmiddag ging ik met mijn moeder de stad in, lekker beetje shoppen. ’s Avonds weer een gekookt met Elisa. Zondag met mijn moeder naar Alkmaar geweest, ook even geshopt. Haha we hadden weer even wat nieuwe kleren nodig.

Alkmaar!

 

Broodje vegan feta

21 t/m 25 januari

Lekker alle toetsen besproken deze week. Dinsdag ging ik na school koekjes bakken met Veerle want daar hadden we zin in. Woensdag ging ik uit eten bij een sushirestaurant met twee vriendinnen. Donderdagavond ging ik jammen met een vriend. En vrijdag naar een vriendin gefietst die in een ver dorp woont en dat was vet koud. Haha maar wel weer erg sportief geweest. Vrijdagavond ging ik barbecueën voor een opdracht. Helemaal niet verkeerd, op zo’n winterse avond. 🙂

Lekker koekies

26 t/m 31 januari

Zaterdag moest ik werken van 8 tot 13, en de rest van de dag was ik alleen thuis. Best wel lekker is dat af en toe! Ik ging om een uur of drie naar Veerle, en we gingen wat drinken in de stad en daarna ging ik bij haar avondeten. Toen ik weer terug naar huis ging, bleef er een vriendin bij me slapen, ik was ook die nacht alleen thuis. De volgende dag lekker uitgeslapen en een niet zoveel gedaan.

Maandag was niet zo boeiend, dinsdag ook niet echt en woensdag was wel leuk. ’s Avonds hadden we een etentje van school voor heel Havo 5. Dat was gezellig!

Vandaag was ook niet zo boeiend. Ik heb vanaf deze week een nieuw rooster die best wel pittig is, elke dag tot 15.10 en een dag tot 16 uur. Maar ja wel weer een paar keer wat later beginnen.

Dat was mijn maand dan. Over een paar dagen, op 4 februari ben ik jarig, dus dat is wel leuk. Verder heb ik nog een weekje vakantie in februari, en voor de rest gaat school z’n gangetje.

Liefs, Veerle

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: