November: het wordt koud buiten!!

Hoi allemaal,

Vandaag weer een maandoverzicht van de afgelopen maand: november. Ging echt snel joh, deze maand. Ik verontschuldig me maar weer even, want ik merk dat ik nauwelijks meer tijd over heb om te bloggen. Ik wil dit jaar gewoon goed doen met school enzo, en het is niet dat ik stress heb, maar vlak voor zo’n toetsweek moet ik toch wel even wakker worden. Want ik heb zo veel dingen die ik ook leuk vind: muziek maken en fietsen bijvoorbeeld. En werken moet ook gebeuren. En op het eind van de maand piet! Kortom, november vloog om.

1 t/m 4 november

Bah deze dagen waren echt saai. Alleen maar een beetje leren eigenlijk, want dat moest nodig gebeuren voor mijn tentamenweek die 5 november begon. Deze toetsweek bestond uit negen tentamens. In vijf dagen!

Maar goed nu even over mijn dagen, donderdag was ik 13 uur uit en lunchte ik thuis, verder ging ik nog aan wiskunde. Om 17 uur moest ik werken. Vrijdag had ik een dag vrij, omdat de toetsweek was begonnen en ik had die dag geen toetsen. Dus ik heb die dag zo veel aan wiskunde gezeten he niet normaal. Ook nog aan AK trouwens.

Zaterdag ging ik met m’n moeder naar de HvA. We gingen de opleiding Communicatie, en Media, informatie, communicatie bekijken. Communicatie leek me wel leuk. Dat kan nog wel een optie zijn voor volgend jaar! De rest van de dag niet heel veel meer gedaan eigenlijk.

Zondag heb ik weer aan school gezeten. Wat zal ik blij zijn als deze week om is, echt waar mensen.

Heel treurig. Dit tekende mijn zondag perfect. Een wiskundeboek.

5 t/m 9 november

Tw was aangebroken. Zo fijn om elke dag weer toetsen af te strepen die je gehad hebt! Ik kan het altijd moeilijk inschatten, maar ik heb gemiddeld genomen een goed gevoel over de toetsen die ik gemaakt heb. Ik heb al een aantal cijfers terug: een 6,3 voor wiskunde, 7,1 voor economie en een 8,3 voor Nederlands. Blij!!

Vrijdag was ik heel blij want de toetsweek was afgelopen yay!! Ik ging met Ilse de stad in om te lunchen bij De Tuynkamer. Daarna hebben we een stukje gelopen, en na een tijdje kwamen we langs de oliebollenkraam en konden we karamel-toffee oliebol echt niet laten liggen. Dus die deelden we. Man, dat was goed. Maar super heftig natuurlijk. Knap als je zo’n ding in je eentje op krijgt, haha.

Deze dus, de karamel-toffee bol. ♡

10 & 11 november

Aaaah ik hoop echt dat ik nog iets leuks ga doen deze maand zodat jullie niet alleen deze saaie dingen hoeven te lezen. Maar goed, dit weekend moest ik dus beide dagen werken. Verder weinig bijzonders, ik was best wel moe en niet zo fit. Komt vast door de toetsweek, al die energie die ik daarin hebt gestopt.

Deze sushi had ik vandaag bij Deen gemaakt, mijn vader haalde een grote schaal. 🙂

12 t/m 16 november

Maandag hadden we PWS-middag, dat betekende dat we vanaf het vijfde uur werden uitgeroosterd om tot 16 uur aan onze PWS te werken.

Dinsdag was ik een dagje vrij! Ik ging samen met Meike met de trein naar het werk van mijn moeder, om vanaf daar met z’n drieën naar Alkmaar te rijden. Daar gingen we naar het Stedelijk Museum van Alkmaar. Veel geschiedenis maar oprecht een leuk museum! Ik moest hier een CKV verslag over schrijven, vandaar dat we hierheen gingen eigenlijk hahaha. Daarna gingen we nog even wat drinken in een café in de stad, en daarna gingen we de H&M in. Hier scoorde ik vast een leuk kerstjurkje en een trui. ’s Avonds ging ik naar de Schouwburg, we gingen met school naar de dansvoorstelling Momix.

Stedelijk museum.

Vrijdag was ook leuk. Vriendinnetje Elisa was jarig en ze nodigde ons uit om mee uit eten te gaan op het strand in Callantsoog. Dat vonden we natuurlijk heel leuk. Dus we gingen uit school naar Elisa’s huis om daar een taartje te eten, en cadeautjes te doen. Ik had een ‘Open When Box’ gemaakt. Dat is een doos met allemaal enveloppen met bijvoorbeeld: ‘open wanneer je boos bent’, of ‘open wanneer je wilt lachen’. Daar was ik deze week best wel druk mee geweest.

Zo mooi, het strand.

7 & 18 november

Zaterdag moest ik van 8 tot 13 uur werken. Daarna thuis mijn kamer opruimen (moet ook gebeuren), en om halfvijf nam ik de trein naar Amsterdam met twee vriendinnen. ’s Avonds aten we een pita met falafel en een puntzak friet met mayo bij Maoz. Dat was vet lekker. Daarna gingen we nog even handschoenen en sjaals shoppen bij de Primark, omdat het heel koud was. Als verjaardagscadeau (alvast, voor februari) had ik een kaartje voor een concert van De Jeugd Van Tegenwoordig gekregen. Daar gingen we vanavond heen. Om 21 uur waren we binnen in de Melkweg. We stonden achterin, maar we konden ze wel zien en het was super leuk.

De falafel bij Maoz in Amsterdam is heerlijk. De friet in puntzak trouwens ook.

Ilse sliep bij mij, maar de wekker ging om zeven uur alweer. Ik moest werken. Lekker, op vier uurtjes slaap. Werk had ik overleefd tot 13 uur, daarna kwam er bezoek bij ons, en nu, 17.00 uur zit ik even te bloggen. Dat was ook alweer een tijdje geleden.

19 t/m 23 november

Kreeg deze week opeens vet veel toetsen en PO’s die ik moest afmaken. De week vloog echt om, ben zo druk geweest met dingen die moeten (school, werken, ID aanvragen…) en heb dus eigenlijk nauwelijks een moment uitgerust. Maar ja, soms heb je zulke weken.

24 & 25 november

Weekend! Vrijdagavond had ik een feestje, en zaterdag moest ik werken van 06.45 tot 15 uur. Daarna heb ik uiteraard de rest van de middag op de bank gelegen. Zondag kon ik uitslapen! Ik stond om negen uur op, en nu zit ik te bloggen, om 9.30 uur :). We mochten gister onze schoen zetten, ben benieuwd wat er in zit! 😉

Die zondag mocht ik ook iets heel leuks doen. Ik ging weer als piet! We hadden een adresje, en net zoals de jaren hiervoor, gingen mijn vriendin en ik weer in onze mooie pakken met muziekinstrumenten de straat op. Het was weer super, een gezellig gezin ook.

26 t/m 30 november

Yeeeeey 40-minutenrooster. Dat is oprecht super fijn, want als je een gewone schooldag tot het zevende uur hebt, ben je om 14 uur uit, in plaats van 15.10 uur. De week ging wel super snel. Op zich niet heel veel bijzonders gedaan, ik heb wel veel aan PO’s gewerkt omdat we er twee moesten inleveren deze week (AK & Maatschappij), en verder had ik eindelijk wat meer tijd om rustig aan te doen. Gewoon na school in bed kruipen met een boekje. Ja, dat doe ik.:)

Dinsdag ging ik met Veerle naar de Waagh, gezellig. Vrijdag was ook weer top. We gingen weer als piet, twee bezoekjes stonden op de planning. Daarna gingen we met z’n allen eten: mijn tante en Elif bleven slapen.

Mijn woonstad Hoorn blijft mooi. Soms moet ik dat even vastleggen haha, al is dit echt slechte kwaliteit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: