Wraps uit de oven met shoarma, kikkererwten en champignons

Ik heb jullie beloofd dat sinds ik vega ben gewoon nog af en toe vleesrecepten zou delen. Omdat veel van jullie dat graag willen. Snap ik ook wel hoor. Daarom deel ik dit recept nu met jullie, voor deze wraps met shoarma. Eigenlijk maakte ik hem met vega shoarma, zodat ik hem zelf ook kon eten. Dat kan jij ook doen als je een vega versie wilt, ik vind de vega shoarma van Vivera in ieder geval lekker. De kruidige shoarma is heel lekker met als tegenhanger de zoete rozijnen. Wat kikkererwten voor de extra vulling en champignons voor de groente, met kaas in de oven en je hebt lekker gevulde wraps.

Dit is ook een receptje wat iedereen kan maken. Een best makkelijk en snel door de weeks receptje. Grappig feitje, ik schrijf de hele tijd kikkerwten en gerapste kaas ipv kikkererwten en geraspte kaas. Gelukkig hebben we de beruchte rode streep die de computer je bestraft op je spelling. Haha.

Ingrediënten voor 4 gevulde wraps:

  • 4 wraps
  • 250 g kikkererwten, uitgelekt
  • 250 g shoarmareepjes
  • 150 g champignons
  • 3 el crème fraîche
  • 1 el rozijnen
  • 50 g geraspte kaas

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de champignons in parten. Bak deze in wat olie in een koekenpan samen met de shoarmareepjes. Voeg ook de kikkererwten toe, en vervolgens de rozijnen en de crème fraîche. Laat even pruttelen.

Verdeel het shoarmamengsel over de vier wraps en rol ze dicht. Verdeel er geraspte kaas over en zet 20 minuten in de oven.

Lekker om te serveren met groene salade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: