Nieuwe rubriek: travel guides op Yourinspirationworld!

Hoi!!

Yourinspirationworld kennen jullie als een foodblog, waarop meestal recepten en maandelijks een maandverslag op verschijnt. Verder niet zo veel spannende variatie. En ik vond het wel weer tijd voor variatie. Een nieuwe rubriek, dat leek me wel leuk. Maar wat? Ik heb al een tijd lang in mijn hoofd om iets met reizen, cultuur en steden te doen op de blog, maar niet echt specifiek iets. Daarnaast ben ik nog met een ander 5- of 10-jarenproject bezig waar jullie misschien nog wel eens iets van horen, wat een beetje in deze hoek zit, en twijfelde of ik er ook nog op mijn blog iets mee wilde.

Ik ga het dus wel doen! En daar ben ik blij mee. Want ik denk dat mijn blog wel toe is aan wat nieuws. Ook past deze rubriek heel goed bij mijn blognaam denk ik. Maar wat is precies het idee achter deze rubriek? Mijn idee is om eens in de zoveel tijd een blog te schrijven over een stad of plek waar ik geweest ben ik graag met jullie wil delen. De details zoals de hotels, b&b’s, restaurants en winkels die ik jullie aanraad als jullie de stad gaan bezoeken. Een soort travel guide dus, en dan telkens een aparte plek per blog.

Ik ben niet zo’n verre reiziger. Het vliegtuig is totaal niet mijn ding, en de auto eigenlijk ook niet. Het liefst reis ik met de trein, of met de fiets. Maar goed, zo kom ik dus nooit aan de andere kant van de wereld. Daarom zullen mijn blogs over hotspots gaan in en rondom Nederland, misschien een enkele keer in Spanje of Italië. Ik heb zelf ontzettend veel zin in de rubriek, omdat ik heel graag over mijn eigen ervaringen schrijf en het misschien nog wel leuker vind dan een recept uitschrijven. Ook ga ik mijn oude vakanties weer uitkammen, aan de hand van foto’s terugzoeken hoe ook alweer dat ene leuke restaurant heette en welk strand ook alweer zo mooi was. Ik denk dat er trouwens vooral veel blogs over Nederlandse steden online gaan komen. Omdat dat voor iedereen bereikbaar is (sorry international followers) en ik zelf ook regelmatig een Nederlandse stad bezoek.

Als jullie nog aanvullingen hebben op deze rubriek: ik hoor het graag! Ook vind ik het leuk als jullie zelf met tips aankomen. Wie weet kan ik die er ook bij vermelden, of een keer naartoe gaan.

Veel plezier met het lezen van alle aankomende travel blogs!

Liefs, Veerle

 

PS: STAY TUNED! Morgen komt de eerste travel blog online! Over welke plek of stad zou die blog gaan? …

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe rubriek: travel guides op Yourinspirationworld!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: