Wraphapjes met hummus, kipfilet en geitenkaas

Deze wraphapjes maakte ik toen mijn opa en oma op bezoek kwamen. Je weet wel hoe zo’n dag eruit ziet dan. De hele middag zitten, met natuurlijk hapjes, en praten over hoe het gaat met de tuin en dat het lekker weer is. Grapje, het is altijd hartstikke gezellig, maar ik ben niet zo’n stilzitter dus ik dook die middag gauw de keuken in. Om deze lekkere wraphapjes te maken, dat dan weer wel. Want hoe leuk zien deze wraprolletjes eruit? Hummus is een hele fijne toevoeging bij deze wraps. Deze maakte ik niet zelf, want in de supermarkt kan je ook al hele lekkere hummus kopen vind ik. Zo gebruikte ik hummus van Maza, die met limoen en koriander. No spon hoor haha, maar deze paste wel lekker in deze wraps. Ook lekker om pikante hummus te gebruiken, of gewoon naturel. Uiteraard kan je ook zelf hummus maken. Deze hapjes zijn wel super easy en lekker om te maken voor de borrel. Het enige wat je hoeft te doen is smeren, beleggen, rollen en snijden. En dan aanvallen natuurlijk. Als jij niet zo van de geitenkaas bent, kun je gerust oude kaas gebruiken, dat lijkt me ook erg lekker. Ben je vega? Vervang de kipfilet dan door bijvoorbeeld gegrilde groenten (ben je iets langer bezig haha) of voeg nog wat pijnboompitjes toe.

Ingrediënten:

  • 2 grote wraps
  • 4 el hummus (ik gebruikte hummus met limoen en koriander)
  • 4 plakken geitenkaas
  • 2 handen rucola
  • 6 plakken kipfilet (broodbeleg)

Besmeer de twee wraps met elk twee eetlepels hummus. Verdeel hier elk twee plakken geitenkaas en drie plakken kipfilet over, en maak af met een hand rucola en breng eventueel op smaak met wat peper en zout. Rol de wraps strak op, en snijd in ongeveer acht stukjes. Verdeel over een leuk bord of een plank, en serveer eventueel met prikkertjes.

Advertenties

2 gedachten over “Wraphapjes met hummus, kipfilet en geitenkaas

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: