Gastblogger gezocht!

Hoi!

Yourinspirationworld.nl bestaat inmiddels al bijna 4 jaar. Ik zie groei, ontwikkeling en verbetering in mijn blog, en daar horen natuurlijk vernieuwingen bij!

Zoals samenwerkingen! En dan bedoel ik geen groot bedrijf, maar een gastblogger. Het lijkt me erg leuk als er blogger, oud-blogger of gewoon iemand die het leuk lijkt om te bloggen, af en toe een blogbericht voor mijn blog te schrijven. Interesse? Lees dan hieronder meer.

Wat wordt er van je verwacht als gastblogger?

Eens in de X tijd een blogbericht schrijven. Kan over eten gaan, hoeft niet. Ik sta open voor andere thema’s, binnen de naam Yourinspirationworld valt natuurlijk veel meer. Reizen bijvoorbeeld spreekt mij wel aan. Wel leuk vind ik het als je het thema food erin verwerkt. Als je bijvoorbeeld over reizen wilt schrijven, kun je ook daarbij vermelden wat ze er vaak eten of wat traditionele gerechten zijn. Verder is het ook een pré om mijn blog te promoten op een of andere manier. Dat kan via instagram, je eigen blog, facebook, of je omgeving zijn.

Aan welke eisen moet je voldoen?

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kent de spelling goed
  • Je hebt interesse in en/of affiniteit met food
  • Je hebt doorzettingsvermogen
  • Je hebt ervaring met Social Media
  • Als je recepten wilt gaan maken, moet je mooie foto’s kunnen maken in daglicht

Heb je interesse gekregen en passen de eisen binnen jouw profiel? Mail dan naar veerlevankleinwee@gmail.com of dm mij via @yourinspirationworld.nl op instagram. Vertel hierin iets over jezelf, je eventuele blogervaringen en je motivatie.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs, Veerle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: