Enquête over mijn blog

Hee!

Ik heb een enquête gemaakt, over mijn blog, en ik hoop dat jullie hem willen invullen! Als jullie hem invullen heb ik namelijk een idee wat jullie het liefst lezen, en wat er mist aan mijn blog. Dan kan ik dat misschien verbeteren :). Het zijn zestien vragen, en ik zou het heel lief vinden als je die wilt beantwoorden.

Hier de link ervan: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=321498

Groetjes, Veerle 😀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: