Broodje Mario

Ik ken geen Utrechter die nog nooit een broodje Mario heeft gegeten. Het broodje Mario is namelijk al jarenlang hèt broodje van Utrecht. Mijn moeder heeft er een tijdje gewoond, en die vond zo’n lekker grote bol altijd wel erg lekker. Hoewel ik, en eigenlijk mijn hele familie niet zo van chorizo en salami houden, zaten we toch allemaal enorm te smullen van het broodje. Ik maakte hem thuis namelijk na. En dat bleek goed gelukt, want mijn ouders kregen meteen weer nostaligische gevoelens tijdens het eten van dit broodje. Het mooie is dat je alleen maar het broodje hoeft te beleggen, dus dit een super easy receptje is. Ken jij het broodje Mario?

Ingrediënten voor 1 broodje:

– 1 Italiaanse bol

– 2 plakken salami

– 3 plakjes chorizo

– 1 el rauwkost (uit een potje)

– 1 plak jong belegen kaas

– een paar peperoni pepers (ook uit een potje)

Snijd de Italiaanse bol doormidden. Beleg met een plak kaas, gevolgd door de salami en chorizo, en vervolgens de rauwkost en wat stukjes peperonipeper. Deze zijn heel pittig, pas op;). Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s