De zomercollectie van Esprit

Heey!

Vandaag weer eens iets anders dan een recept. Naast koken is shoppen namelijk ook mijn hobby. Nou kan ik jullie Esprit heel erg aanraden om even te gaan kijken. Ik vind hun collectie op dit moment echt leuk namelijk! En ze hebben zoveel. Ik drukte op de categorie ‘jurken’, en toen kreeg ik ongeveer tien subcategorieën. Echt leuk! Er is voor ieder wat wils. Ik heb een aantal leuke items gevonden, die ook nog eens heel trendy zijn.

Esprit heeft een zomercollectie, en die zomercollectie weer onderverdeeld in verschillende collecties. Bijvoorbeeld Hello Yellow, zwart en wit, Havana summer, witte kant en Hello beach. Allemaal heel hip en van deze tijd, witte kant en geel bijvoobeeld zie je nu overal. Ik vind ‘Hello Yellow’ echt een onwijs leuke collectie! Klik HIER als je graag hun nieuwe yellow collectie wilt bekijken.

Nu komen er een aantal foto’s van de yellow collectie die ik heel leuk vind. Ik heb bij elk item de link gezet.

Vrolijke gele top

Gehaakt geel shirt

Geel jasje/vestje

Bloemrijke getailleerde jurk

Ik word blij van deze fleurige collectie!

Een andere trendcollectie van Esprit is ‘Wit kant’. Ik vind deze collectie ook echt leuk, omdat wit heel fijn is om in de zomer te dragen. En kant geeft een wit shirt een leuke twist. De link van deze collectie: http://m.esprit.nl/dames/trends-specials/kies-gewoon-voor-kant/alle-artikelen

Witte kanten top

Wit shirt, deels kant

Katoenen top

Wit kanten bomberjack

Een andere trend, ‘Havana summer’ vind ik ook echt leuk. Een frisse, zomerse collectie met veel kleurtjes. De link hiervan: http://m.esprit.nl/dames/trends-specials/havana-nights/alle-artikelen

Denim short

Kleurrijk gestreept jurkje

Gympen met flamingoprint

(Deze vind ik zoo gaaf!)

Shirt met print

Als je even verder surft op de site, en je op ‘Friends’ drukt wordt je vast blij. Het winkelwagentje wat je net vol met kleren hebt geshopt kost je misschien wel wat, maar als je je aanmeldt als ‘Friend’ bij Esprit, wat helemaal gratis is, krijg je allereerst een voucher van tien euro die je bij Esprit kan uitgeven, en je hebt daarnaast ook nog vele andere voordelen zoals korting op je kleding. Interesse? Klik HIER.

Verder heeft Esprit natuurlijk nog veel meer leuke kleren! Naast woman hebben ze ook nog men en kids. Neem een kijkje op www.esprit.com , voor meer leuke kleren!

Groetjes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: