Last month diary

Heey,

Lang geleden dat ik een ‘dagboek’ schreef op mijn blog. Ik wil jullie graag vertellen wat ik de afgelopen weken gedaan heb. En daar zullen ook wat lekkere foodfoto’s tussen zitten :)).

Zo mooi dit! Heel gaaf: deze zomer kunnen we voor het eerst in ons tuinhuis chillen. We hebben namelijk een nieuw tuinhuis in onze tuin, en we profiteren er nu al enorm van door het lekkere weer. 

Met school hadden we activiteitenweek, en je kon zelf invullen wat je die week ging doen. Ik koos onder andere voor bioboer. Ik heb gelachen! Heel veel koeien, ik durfte ze niet eens te aaien. Wat een dierenvriend ben ik ook😉. 

Ik doe sinds kort gitaar. Ik heb vier en een half jaar op pianoles gezeten, en in een dag heb ik me zomaar bedacht en stapte ik over op gitaarles. Gelukkig heb ik nog steeds van dezelfde les als bij piano, hij kan het allebei:). Ik heb nu vier lessen gehad, en het gaat super goed want ik kan al alle basis akkoorden. En ik ben ook al met tokkelen begonnen. Heel leuk, ik doe nu vaak gitaar en zingen samen!

Ik heb ook laatst in manifesto opgetreden, met een bandje. Ik ging zingen. Was heel leuk!

Verder zit ik natuurlijk in klas 3 van de Havo, en dat gaat goed. Ik ga gewoon over met op dit moment alleen maar voldoendes. Over drie weken heb ik een toetsweek, en hoop daarmee ook grotendeels voldoendes te halen! Ik heb natuurlijk dit jaar mijn vakkenpakket moeten kiezen, het werd Economie & Maatschappij. Volgend jaar heb ik dus de vakken: Nederlands, Engels, Wiskunde A, Frans, M&O, Economie, Geschiedenis, gym en CKV. Maar eerst de zomervakantie! Yes daar heb ik ook zoooveel zin in. Een andere keer ga ik een blogbericht schrijven over mijn vakantie.

Nu komt het foodgedeelte. Ik heb namelijk ook een aantal geweldig culinaire hoogtepunten gehad deze maand.

Op een vrijdagmiddag ben ik meegeweest met een vriendin van mij naar Bergen aan Zee. We hebben daar gezwommen, en lekker gegeten in restaurant ‘Noord’. Ik had een salade met gerookte kip en edamame boontjes.

Ons voorafje was ook heerlijk. Een borrelplankje en garnalenkroketjes.

De volgende foto’s komen van de Rollende Keukens vandaan, een foodtruckfestival in Amsterdam. Ik was daar met drie vriendinnen.

Een lekker Thais gerecht met kip, licht pittig.

Lekkere snackmix met meelwormen, vliegjes, krekels en nog meer van die kriebelige beestjes. Lekker gekruidt met peterselie en lekker zout. Niks mis mee hoor!

Aubergine op een gefrituurd deegballetje met: bloemkoolspread, sweet paprika spread en baba ganousch. Vervelend moment dit: ik nam een hap, en alle bloemkoolspread viel op de grond. Dat was jammer!

Mijn vriendinnen namen frozen yoghurt met karamelsaus, stroopwafel en aardbeien. Die zag er erg goed uit!

Ik nam een lekker bolletje lemon curd ijs met stukjes koek.

Dit was echt de knaller. Een crêpekar had een bordje in de kar gezet, met ‘wij zoeken mensen’. Ik vroeg het na, en informeerde dat ik wel interesse had, en toen mocht ik meteen een crêpe bakken! Zo leuk. Dus deze hierboven is het geworden, niet slecht toch? Hij smaakte goed in ieder geval!

Ik was uit eten geweest met mijn familie, in restaurant ‘de Tuynkamer’. Ik had een lekkere salade met kipfilet en groenten.

Ik was met mijn vriendin Elisa naar Alkmaar. Ik heb daar wel 8 kledingstukken gekocht! Beetje losgegaan. Maar wel hele leuke dingen, ik ben vooral blij met het shirt met de rode chilipepers. Hihi

Maar goed, deze foto hierboven was dus mijn lunch bij de Anne&Max in Alkmaar. Dit was zó lekker! Ik had een salade met geitenkaas, geroosterde kikkererwten, knapperige tuinboontjes, geroosterde groenten en sla. Echt serieus zo lekker. Elisa had ook een super goeie poké bowl, met warmgerookte zalm, rijst, avocado en nog meer groenten, maar ik ben het een beetje vergeten want hij was snel op :).

Groetjes, Veerle!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: