Creamy chicken fajita

Heey,

Vandaag deel ik een lekker Mexicaans gerecht! Fajita is een Mexicaanse kruidenmix, en daar maakte ik deze lekker romige wraps van, gevuld met kip en paprika. De perfecte guilty pleasure, met een laag kaas en dan in de oven. Hmmm… ik hou van de Mexicaanse keuken! Vanavond heb ik een Mexicaans diner. Dan ga ik iets anders Mexicaans maken, wat dat is, komt binnenkort online! Het is bijzonder, maar wel heel lekker. Maar nu dit recept, voor heerlijke wraps!

Ingredienten voor 4 personen:

– 2 kipfilets

– 2 paprika’s

– 200 g crème fraîche

– 8 middelgrote wraps

– 150 g gerapste kaas

– 1 grote ui

– 1.5 tl gemalen komijnzaad

– 1.5 tl paprikapoeder

– snufje chilipoeder

– zout

– 1 tl oregano

– 1 tl suiker

– 1 handje verse peterselie

– 1 limoen

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Snijd de kipfilet en paprika in blokjes. Hak de peterselie. Schil en snipper de ui. Hak 1 teentje knoflook fijn.

Bak de paprika, kip en ui in een koekenpan in roomboter of olijfolie. Voeg de crème fraîche toe. Voeg ook de oregano, suiker, sap van 1 limoen, paprikapoeder, gemalen komijn, chilipoeder, verse peterselie en wat zout toe. Roer goed. Leg de deksel op de pan.

Verdeel de vulling over de 8 wraps en rol ze allemaal dicht. Leg de wraps in een grote ovenschaal naast elkaar, of stapel ze op als het niet past. Verdeel de gerapste kaas over de wraps. 

Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven.

Lekker om te eten met een groene salade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s