Win een luxe high tea voor twee personen!

Hi!

Ik heb een nieuwe leuke winactie voor jullie! Je kan namelijk een high tea voor twee personen winnen. Een super de luxe High Tea, met ontbeperkt thee, hartige hapjes en zoete hapjes. Wat dat allemaal is is natuurlijk nog een verrassing. De high tea is in de buurt van Hoorn. Als je mee wilt doen, moet je wel facebook of instagram hebben. De bedoeling is dat je een recept naar keuze van mijn blog maakt, je daar een foto van plaatst op insta of facebook en erin vermeld dat het van mijn blog is (op instagram kan je mij taggen, @yourinspirationworld.nl). Als je meedoet, kan je mij mailen naar: veerlevankleinwee@gmail.com . 

Ik vind het echt heel leuk als je meedoet:)

Groetjes Veerle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: