Wraps met halloumi, gegrilde aubergine en mango

Heey,

Dit is weer zo’n recept waarvan je na afloop van het eten zo’n fijn gevoel in je buik hebt. Geen opgeblazen gevoel of het idee dat je ongezond of vet gegeten hebt. Vooral niet als je de wraps zelf maakt, met mijn recept voor havermoutwraps. Halloumi vind ik echt een hele lekkere kaas, die zo bijzonder is omdat je hem kan grillen. De combinatie van de zoute halloumi, het zoete van de mango en het milde en frisse van de tzatziki is heerlijk. Het lekkerst is als je de tzatziki zelf maakt natuurlijk, maar als je wat minder tijd hebt kan je die ook kopen. Als je niet zoveel zin in wraps hebt kan je ook pita

– 150 g halloumi

– 6 wraps

– 1/2 mango

– 2 aubergines

– een half recept voor tzatziki

– 50 g rucola

Snijd de aubergines in de lengte. Strooi zout op elke plak, laat een kwartier intrekken en spoel het er dan met water af en dep droog met keukenpapier.

Snijd de halloumi in plakjes. Bak de halloumi in de koekenpan bruin (hoeft niet in olie). 

Bak ook de plakken aubergine in een koekenpan. 

Maak de tzatziki volgens dit recept.

Snijd de mango in blokjes. 

Doe een plak aubergine, 2 plakken halloumi, wat tzatziki, mango en rucola in een wrap. Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s