Food challenges voor de komende weken…

Heey,

De komende weken food challenges? Wat ga je doen dan? Ik ga het uitleggen, het is namelijk zo, mijn vriendin Elisa en ik vinden het altijd leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dus we hebben iets nieuws bedacht. We gaan namelijk de komende weken allerlei uitdagingen aan, en dan met name met eten. Als jullie nog meer ideeën voor onze challenge hebben, noem alles wat in je opkomt! Wij gaan nu beginnen met de suikervrije challenge, en dat betekent dat we de hele week geen suiker mogen eten. We moeten nog even bedenken wat er allemaal onder suiker valt, want honing is natuurlijk niet veel beter dan suiker. En fruit bevat ook suikers, maar of dat nou zo gezond is om weg te laten? Jullie zien het wel, ik ga namelijk aan het eind van deze challenge al onze foto’s laten zien wat we hebben gegeten. Met ons verhaal hoe we het vonden. 

We zijn net begonnen, donderdag 16 maart om 16.00 uur. Om onze ‘alles mag’ tijd nog even af te sluiten, aten we om 5 voor 4 nog een ijsje in de zon. Aan het eind van deze challenge plaats ik een blog bericht waarin jullie te horen krijgen of we het hebben volgehouden. En foto’s van wat we wel allemaal gegeten hebben! 

De suikervrije challenge houdt in dat we geen suiker, honing, agavesiroop en andere zoetstoffen mogen eten. Niks wat glucose bevat, behalve fruit en gedroogd fruit. Dat betekend dat we best wel moeten opletten op etiketten enzo.

De challenge na deze suikervrije week is de lactosevrije week. Daarover komt later een blogbericht online!

Groetjes Veerle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: