Tonijnsalade met avocado en spinazie

Heey,

Ik houd er altijd wel van, een lekkere spread of salade voor op je brood. Tonijnsalade is een favoriet. Daarom besloot ik er een variant op te bedenken, dit receptje zit tussen een spread en salade in. Hij is vet lekker, en heel gezond want hij bevat goede vetten en veel eiwit. En ook nog groenten door de spinazie! Let op: eet hem zo snel mogelijk op want hij is ongeveer 2-3 dagen houdbaar als je hem afgedekt in de koelkast bewaart. 

Ingredienten:

– 50 g geitenkaas

– 1 klein blikje tonijn

– 1 grote avocado

– 1 limoen

– 4 el yoghurt

– 2 el olijfolie

– handje peterselie

– handje olijven

– 4 el mais

– flinke hand spinazie 

Doe de avocado met de spinazie, olijfolie, sap van 1 limoen, yoghurt, geitenkaas en peterselie in de staafmixer.

Snijd de olijven in stukjes. Voeg de olijven, mais en tonijn toe. Maal wat peper en zout erover en roer door.

Lekker om op een Italiaanse bol of geroosterd brood te eten. Maar op een cracker of ander broodje is het ook heerlijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s