Garnalen in knapperig kokosjasje

Hi,

Dit receptje is zo verrassend lekker. Je hebt super weinig nodig, maar je zult verrast zijn als je zo’n heerlijke garnaal eet. En ze zijn super knapperig geworden in de oven! Daarvoor hoef je de frituur niet aan te zetten. 

Ingredienten:

– 30 g kokosrasp

– 2 el paneermeel

– 1 tl citroenrasp

– 100 g wokgarnalen

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Klop een ei los. Roer de garnalen in het geklopte ei. Roer het paneermeelmet de kokosrasp en het citroensap met een beetje peper en zout. 

Bedek een bakplaat met bakpapier.

Doe de garnalen een voor een in het kokosmengsel, zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Leg ze allemaal op het bakpapier. 

Zet 20-25 minuten in de oven.

Lekker met loempiasaus om in te dippen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s