Italiaanse garnalencocktail 

Heey,

Garnalencocktail, dat stond al heel lang op mijn lijstje om een keer te maken! Maar ik deed het steeds niet, omdat ik niet van mayo hou. Die bevatten die cocktails meestal wel. Maar wanneer je zelf recepten bedenkt, kan je dat gewoon weglaten! Dat deed ik. En ik kan je vertellen: het is zo lekker! Ik heb er een lekkere citroenricotta bij gemaakt, met bascilicum. Die maakt het echt af. Geniet van dit recept!

Ingredienten voor 4 personen:

– 4 el zongedroogde tomaatjes

– 1 bol mozzarella

– 50 g rucola + voor de garnering

– 200 g hollandse garnalen

– 1/2 citroen

– handje bascilicum

– 150 g ricotta

– balsamico azijn, voor de garnering

– parmezaanse kaas, geraspt

Hak de mozzarella en zongedroogde tomaat in stukjes. Hak de rucola en basilicum ook fijn. Pers 1 citroen uit, en meng het sap met de ricotta en basilicum. 

Maak laagjes met de gesneden rucola, mozzarella, ricottamengsel, tomaat en garnalen in een wijnglas of ander mooi glaasje.

Maak af met goede balsamicoazijn, gerapste parmezaan en rucola op het bord.

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. xgraciously schreef:

    Dit ziet er echt heerlijk uit! X

    Liked by 1 persoon

    1. dailybibi schreef:

      Hij is ook echt heeeeel lekker !!

      Liked by 2 people

  2. Pingback: Thema diner #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s