Perziksap, Het Grote Griezelkookboek #P39challenge

Hi,

Last minute Pagina 39 receptje! Nog even, en dan is het 2017… net op tijd dus met het allerlaatste recept van de #P39challenge . Volgend jaar ga ik eerder beginnen, haha! Zelf houd ik ik niet van sapjes, eigenlijk alleen van water en thee. Hield als kind ook al niet van limo ;). Maar ik ben blij dat dit in 2 tellen klaar is, zo op de laatste dag!

Voor 4-6 personen heb je nodig:

– keukenmachine of staafmixer

– 400 g perziken op sap

– 425 g mango uit blik

– 1 uitgeperste citroen

Of:

– 6 verse gepelde perziken en 1/2 grote of 1 kleine mango

– ijsblokjes

Maak alle ingredienten fijn met de keukenmachine. Ijsklontjes toevoegen en meteen serveren.

Wat vonden we van dit recept?

Zoals ik al zei, houd ik niet van sapjes. Ik heb het dus niet genomen, maar mijn familie wel. Die vonden het lekker, maar niet heel bijzonder. ‘De smaak is goed, de structuur is goed maar hij is zo dik!’ Je zou het nauwelijks sapje kunnen noemen, terwijl ik er toch al een scheut water bij heb gedaan. Nu is het een soort fruitsaus, lekker voor in de yoghurt dan maar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: