Auberginerolletjes met geitenkaas en mozzarella

Heee

Vandaag deel ik een heerlijk recept met jullie, tenminste, dit vind ik echt een van de lekkerste dingen die er bestaan. Dit heeft iets weg van melanzane a la parmagiana, maar ook wel van moussaka. En laat ik dat allebei nou super lekker vinden! 

Ingredienten voor 4 personen:

– 2 aubergines

– 100 g zachte geitenkaas

– 125 g ricotta

– 1 el tijm

– een halve citroen

– 1 tomaat

– 1 bol mozzarella

– een half potje tomatensaus

Snijd de aubergines in plakken in de lengte. Strooi op elke plak heel veel zout (dat spoel je er later weer af). Laat dit ongeveer een kwartier intrekken

Rasp het schil van een halve citroen. Meng dit met de tijm, geitenkaas en ricotta. 

Spoel het zout van de aubergines af en dep ze droog. Gril de plakken in een tosti ijzer, in de koekenpan of de grillpan. 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de tomatensaus in een ovenschaal. Neem een plak aubergine en vul die met een beetje van het geitenkaas mengsel. rol hem op en leg in de schaal. Herhaal dit tot alles op is en de schaal vol. Snijd de mozzarella en tomaat in plakken. Verdeel over de auberginerolletjes.

Zet een halfuur in de oven.

Eet smakelijk!

3 gedachten over “Auberginerolletjes met geitenkaas en mozzarella

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: