Zalmtartaar met venkel

Hee,

Het lekkerst is als je voor deze zalmtartaar een goed stuk verse zalm van de visboer gebruikt. Zo mals en zacht mogelijk, dat is het beste. Het is echt een heel makkelijk receptje, ook omdat alles rauw is. Goeie tip voor een heel lekker voorgerecht!

Voor 3 personen:

– 200 g zalmfilet

– snuf dille

– 1/2 kleine venkelknol

– 1/4 rode ui

– 50 ml yoghurt

– 1 el cranberries

– 1/2 tl karwijzaad

– scheutje olijfolie
Haal het hart uit de venkelknol en snijd de venkel in kleine stukjes. Snijd ook de rode ui en zalm in stukjes, en roer door elkaar samen met de rest van de ingredienten.

Super snel klaar toch? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s