Hotspots in Maastricht

Heeyy

Ik ben vandaag in Maastricht geweest, en ik ga jullie wat tips geven waar je zeker heen moet gaan als je ook deze stad gaat bezoeken!

De Perroen

Dit is een super leuk restaurant waar wij ’s avonds gegeten hebben. De sfeer binnen is heel gezellig, je hebt een cafe deel en een resraurant deel. Het eten is ook heel lekker, veel keus uit vega vis of vlees. En natuurlijk kan je ook lekker lunchen of bij de koffie genieten van een punt limburgse vlaai. Ik heb daar victoria baars ofzo gegeten, dat was de vis van de dag. Met hele lekkere patat! Mijn ouders en zusje hadden ook heerlijk gegeten, en als toetje had ik tiramisu.

Adres: Vrijthof 34-35, Maastricht

Cafe Charlemagne

Hier hebben we heerlijk geluncht. Binnen is het best donker, maar wel gezellig. Het eten is ook echt heel goed, ik had een broodje tonijnsalade die echt heel lekker was, mamma had een stuk abrikozenvlaai, papa een Maastrichts plankje en mijn zusje een uitsmijter. Allemaal erg genoten:) 

Adres: Onze Lieve Vrouwenplein 24, Maastricht

Pinky

De pinky zie je echt ongeveer op elke straat in Maastricht. Ze verkopen er ijs, koffie, lunch, en verse wafels. Als dat alles nog niet is! Als je de straat in loopt ruik je meteen de wafelgeur, heerlijk! Pinky zit op meerdere plekken in de stad, zoals op het vrijthof en in de grote winkelstraat.

D’n Ingel

Dit is een heel leuk grand cafe/restaurant. We hebben hier alleen wat gedronken, maar dat alleen al was super leuk. Het rook er in elk geval heel lekker, en er hangt een gezellige sfeer dus ik vind het een aanrader!

Vrijthof 13 Maastricht
Van Delft , de pepernotenwinkel

Dit is echt een hele leuke winkel 🙂 ze verkopen er namelijk alleen maar pepernoten en taaitaai! Pepernoten in 50 verschillende smaken, zoals stroopwafel, cappucino, tiramisu, salted karamel, spelt, VOC kruiden, witte chocola… je mocht ook heel veel proeven yeas:) wij kochten de extra grote kaneel pepernoten. Ze zijn echt heeel lekker 💜

Kersenmarkt 5, Maastricht

Dille en Kamille

Jaa deze kennen jullie vast wel, maar ik blijf het zo leuk vinden! Je hebt er van alles aan keukenspullen, kruiden, thee’s, jam enzovoorts! Niet super goedkoop, maar allemaal wel heel leuk. 

Sint Amorsplein 7, Maastricht

Boekhandel Dominicanen

Niet dat ik zo’n fan van boekhandels ben, maar deze is wel heel gaaf… het is namelijk een mega boekenwinkel in een kerk! Gewoon even een kijkje nemen is echt wel leuk om te doen. 

Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: