Weekendje Texel

Heee

Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik dit weekend heb gedaan. Ik ben namelijk naar Texel geweest!

Vrijdag tot en met zondag gingen mijn moeder, zusje, mijn vriendin en ik met de boot naar Texel. We hadden een b&b geboekt in Den Burg voor 2 nachtjes.

Vrijdag kwamen we om 18.30 ongeveer aan. We dropten onze spullen bij de b&b, en liepen daarna Den Burg in. Daar hebben we gegeten bij restaurant ‘De Kastagneboom’ op de Stenenplaats. Is echt een dikke aanrader, heel gezellig, sfeervol, lekker en ze zijn super aardig! Ik nam een carpaccio salade 😍

De volgende dag hadden we ontbijt om 10 uur, wat was dat lekker en uitgebreidt! Super veel keus, en meer dan genoeg om er ook onze lunch van mee te nemen.

Deze dag gingen we fietsen huren. We gingen fietsen door de duinen, nsar het strand en daar Den Hoorn. In een strandpaviljoen hebben we wat gedronken. Om ongeveer 6 uur waren we weer thuis.

Om 19.00 uur gingen we naar Catharina Hoeve, een pannenkoekenboederij. Daar was het heel druk, dus er was een wachttijd van een halfuur. We konden wel even wat drinken in de serre, en even later kwam er plek vrij in het eetgedeelte. Ik nam een pannenkoek met spinazie, zalm en kaas. Ik vond het echt een super lekkere pannenkoek! Als toetje namen mijn vriendin en ik nog een dame blanche, die we op aten bij het vuur midden in de boederij.

De volgende dag weer een heerlijk ontbijtje, en we reden met de auto naar de vuurtoren. Die hebben we beklommen (was best saai) en daarna gingen we naar Oudeschild om even koffie te drinken. Echt een schattig dorpje!

Daarna gingen we rijden naar de boot, we namen hem van 14 uur.
Den Burg
Mijn carpaccio salade

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: