Pompoen-wortel-spinazie stamppot met noten-kokos crunch

Heey

De winter komt eraan, dus de stamppottijd is aangebroken! Hoewel ik niet zo’n grote fan ben van wortelstamppot, boerenkoolstamppot en andijvie, wilde ik er toch mee experinenteren. Deze stamppot vind ik echt heel erg lekker!
Ingredienten voor 3 personen:

– een kwart pompoen

– 300 g wortel

– 100 gram spinazie

– 15 g geraspte kokos

– 1 ui

– 70 g noten naar keuze

– zongedroogde tomaatjes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de kokos met de noten door elkaar en spreid uit over een bakplaat. Zet 6 minuten in de oven.

Snijd de pompoen, wortel en ui in stukjes en kook ze zeer zacht. Giet het af, doe er een scheutje melk bij en staafmix het. 

Roer de spinazie door de stamppot. 

Serveer de stamppot met de zongedroogde tomaat en kokos noten crunch.

Lekker met een vega burger of vis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s