Croissantring met Italiaanse kip

Heeyy
Dit is echt een heel lekker en leuk uitzient receptje, met hele lekkere Italiaanse kruiden. De zongedroogde tomaat en geitenkaas passen heel lekker bij de kip. Een recept wat ik nog heel veel vaker ga maken!
Ingredienten:

– 1 rol croissantdeeg (voor 6 croissants)

– 250 g kipfilet blokjes

– rozemarijn

– bieslook

– bascilicum

– oregano

– tijm

– peper en zout

– olijfolie 

– een half potje zongedroogde tomaten

– 80 g zachte geitenkaas
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de kip met alle kruiden. Ik heb hier geen precieze hoeveelheden bij, doe dit op gevoel. En wat olijfolie en peper en zout. 

Rol het croissantdeeg uit, maar zorg dat de stippellijn gaatjes aan elkaar blijven. Maak er een rondje van. Verdeel de kip, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes over de binnenkant van het rondje. Snijd een stukje van de buitenkant van het rondje door in een stippellijn, zodat je overal een stukje deeg over de vulling heen kan flappen. 

Zet 25 minuten in de oven.
Liefs Anouk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: