Zalm carpaccio

Heei,

Dit receptje is heel simpel, maar zo lekker! Een leuk en makkelijk voorgerecht om te maken voor je gasten. 

Ingredienten voor 3 personen:

– 200 g gerookte zalm, dunne plakjes

– 3 handen rucola

– 1 halve citroen

– 3 el pijnboompitten, geroosterd

– 3 el pesto

– 3 zongedroogde tomaten

Verdeel de plakjes zalm over 3 borden. Verdeel er de rucola, de pijboompitten en de pesto over. Doe nu over elk bord een kneepje citroensap. Verdeel over elke portie een zongedroogd tomaatje.
Lekker om te serveren met een knapperige ciabatta.
Liefs anouk

Advertenties

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. seedsandsweets schreef:

    Mmm.. Ziet er heerlijk uit, Anouk.
    Ik HOU van zalm.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s