Weekend dairy

Heey!

Vandaag deel ik met jullie wat ik dit weekend gedaan heb! 
Vrijdag had ik weekend! Ik had een lange dag achter de rug, tot het 8e uur school… tot 4 uur dus! Ik kwam om half 5 thuis, en een halfuurtje later kwam er een vriendin naar mn huis. We gingen eerst de heletijd kletsen enzo, en daarna gingen we bedenken wat we wilden gaan koken. Het werd tapas, allemaal verschillende hapjes. Het was zo lekker! Alles helemaal zelf gemaakt, dus als jullie een receptje van iets willen, best! Dan moet je wel een beetje gevoel voor de hoeveelheden hebben hahah, want ik had niet zoveel zin om af te wegen. 

We hebben gemaakt:

– kibbeling

– mozzarella sticks met zongedroogde tomaten dip

– bruchetta’s met pesto en bruchetta’s met tonijnsalade

– prei-courgette gratin 

– ontbijtkoek met geitenkaas
We hadden als toetje een trifle van cake, chocolademousse en aardbeien. 😍
Zaterdag had ik een tennistoernooi, en ik heb 2 keer verloren doei.

Ik ging de rest van de dag heel weinig doen, behalve een kruidkoek bakken en ’s avonds gingen we uit eten bij een Japans restaurant. All you can eat 🍣🍀. Was ook heeerlijk! Ik heb van alles genomen, Japanse tomatensoep, sushi met zalm en kaas (omg), zoet zure vis, zoetzure komkommer, grote sushi rol, en nog veel meer. Als toetje had ik groene thee ijs, dat was best apart haha. 
De volgende dag ging ik met Elisa afspreken en we gingen een high tea maken. We maakten:

– brownies met pepernoot

– pizza

– croissantrol met kip

– mango wafels
Dat was ook errug lekker 😊
Om 6 uur ging Elisa weg. Toen ging ik nog ff hardlopen, met mijn zusje er skeelerend achteraan. Ik heb 16 minuten achter elkaar hargelopen, dus ik ben blij want dan weet ik zeker dat ik de 12 minuten coopertest uit kan lopen. Ik heb nog meer gelopen, maar niet zo lang achter elkaar.
Dit was mijn weekend! 
Liefs Anouk

Croissantrol met kip (high tea)

Mangowafels (high tea)

Pizza (high tea)

Sushi

Nog meer sushi


Tapas

2 gedachten over “Weekend dairy

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: