Zoete omelet

Heeyy

Zoete omelet, klinkt een beetje gek misschien… waar denk jij aan ? Een zoete japanse omelet, die ze vaak in de sushi stoppen, of een paar eieren met een dikke loading suiker ? Allebei fout. Dit is namelijk een suikerloze omelet, gezoet met een dadel en een vijg. Het is super simpel! Maar zo lekker… zo wil ik elke dag wel ontbijten!

Nodig voor 1 persoon:

– 1 groot ei

– 1 dadel

– 1 vijg

– 1/2 theel kaneel

– 1 tl lijnzaad

– een broodje

– scheutje zonnebloemolie / klontje kokosolie

– evt, pindakaas

Ontpit de dadels en haal het eindje van de vijg af.

Doe alle ingredienten in de keukenmachine en mix tot een geheel.

Bak het mengsel in een pan tot ie gaar is. 

Rooster omdertussen een broodje.

Leg de omelet op het broodje en doe er evt nog wat pindakaas op, dat vond ik namelijk heel lekker 😊

Liefs Anouk

2 gedachten over “Zoete omelet

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: