Tienertoer 16′

Heee
Sorry dat ik nu pas weer wat plaats, maar ik was op tienertoer! Ik ga er een verslag voor jullie over schrijven.
Maandag
We werden om 10 uur uitgezwaaid door onze ouders bij station Hoorn. We moesten overstappen in Zaandam, en besloten ook meteen naar de primark te gaan in Zaandam. De meeste winkels zijn pas om 12 uur open op maandag. 

Een uur later gingen we weer de trein in, verder op weg naar Utrecht. We kwamen ongeveer om half 1 aan en toen gingen we eerst shoppen aan de Oude Gracht en andere leuke straatjes, en daarna gingen we lunchen bij STACH. Een lekker broodje mozzarella met rucola en zongedroogde tomaten spread! 

Daarna gingen we nog ff shoppen, en daarna kregen we een rondleiding in de Dom van mijn neef want die werkt daar! Het was echt heel leuk, veel leuker dan we hadden gedacht! We liepen helemaal tot de top van de toren, 465 treden pffff. Maar het uitzicht was het waard!
Om half 7 kwamen we met de trein aan bij het station driebergen-zeist waar mijn oom ons ophaalde. We reden naar mijn oom en tantes huis en gingen daar lekker buiten zitten en kregen chips. Daarna kregen we ook nog voor,hoofd en nagerecht echt heel lekker. We gingen een beetje laat slapen en we moesten de volgende dag ook nog vroeg op hmm beetje jammer…
We gingen de volgende dag om 10 over 10 weer verder met de trein naar Den Bosch. Daar gingen we shoppen maar ik had er helaas niks gekocht want ik had niet echt iets leuks gevonden en we waren eigenlijk allemaal de hele dag een beetje pissed ofzo want we hadden allemaal kort geslapen. We hebben nog geluncht bij de la place, een lekker broodje gegrilde groenten met mozzarella en parmezaan. Om half 4 gingen we met de trein naar Nijmegen, daar gingen we ook even de stad in om te shoppen en rond te lopen. Ook niks gekocht hmm beetje jammer. Op het station kochten we een swirl ijsje, met calve pindakaas, amandel, caramel en chocoladekoekjes. Die was echt zo lekker! Hahah  hij klinkt apart ja iknow.
We gingen met de trein naar Elst, waar mijn andere oom ons ophaalde van het station. Als tweede overnachting gingen we bij mijn andere oom en tante slapen die ook kinderen hebben. Toen we daar aankwamen gingen we eten en daarna een stukje gelopen. Daarns gingen we een ijsje halen die echt heeel lekket was, ik had tonys chocolonely en bitterkoekjes ijs. Hmmm zo lekker omg.
De volgende ochtend weer de wekker hmm niet helemaal mijn ding die wekker. We gingen ontbijten en klaarmaken en om kwart over 10 namen we de trein naar Amsterdam met een overstap in Utrecht. Toen we in Amsterdam aankwamen gingen we de kalverstraat in, en meteen de eerste winkels die we zagen gingen we in hahah. Winkels zoals de forever 21, pull&bear, Stradivarius, monki… 

Na een tijdje gingen we een broodje eten bij de la place (fans hahah), dit keer een broodje tonijnsalade. 

Daarna gingen we de leidsestraat in, en een van de negen straatjes. 
We wilden ook ergens gaan avond eten, en wilden niet te duur maar wel lekker. We dachten dat op het station wel handig was, dus gingen we naar Julia’s (cucina Italiano) waar je zelf je pasta samen kon stellen. Ik had ravioli met zalm saus. 
Om 10 over 7 namen we de trein terug naar Hoorn. Daar stonden onze ouders op ons te wachten en gingen we allemaal weer naar huis. 
Ik vond de tienertoer echt heel erg leuk! Het is zeker een aanrader om met je vriendinnen te doen en als je het achter elkaar wilt doen is het slim om bij familie te overnachten. Hotels en stayokay mogen helaas op je veertiende nog niet, b&b wel! Maar ja, je fam kost lekker niks 😉
Xxx anouk

Uitzicht vanuit de Dom

We mochten de klok luiden met een hamer!

Advertenties

3 gedachten over “Tienertoer 16′

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: