Kokos- ontbijt tiramisu

Heey
Quaker had een actie, dat je ontbijtrecepten kon insturen en dan kans kon maken om in hun ontbijtboek met je recept te komen staan. Hoe vet is dat ?  Helaas heb ik niks te horen gekregen, en de actie is afgelopen… maar dit recept vind ik te lekker om niks mee te doen, dus post ik hem gewoon hier. Tiramisu als ontbijt is toch fantastisch? Ik vind van wel. En die kokossmaak past er super bij.

Nodig voor 6/8 porties
– 200 g quaker cruesli chocolate* of chocolade cruesli van een ander merk zonder al te veel suikers (die van quaker bevat 30% minder suiker)

– 150 ml koffie

– 2 eiwitten

– 200 ml kokosmelk

– 3 blaadjes gelatine

– 2 el honing

Zet 150 ml koffie. Meng de koffie met de cruesli en bedek een schaal waar je de tiramisu in gaat doen met een bakpapiertje. Verdeel het koffie-cruesli mengsel over de schaal. 
Leg de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water en knijp ze daarna uit. Doe een klein beetje (ongeveer 25 ml) heet water in een bakje en roer heel goed en snel zodat alle gelatine is opgelost. Meng dit met de kokosmelk en de honing. 
Klop met een mixer de eiwitten stijf. Doe het mengsel met de gelatine erbij en roer luchtig door.
Verdeel dit mengsel over de cruesli laag. Zet minimaal een halfuur in de koelkast.
Strooi er voordat je gaat serveren nog wat cacaopoeder op. 
Enjoyy ❤

Liefs anouk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s