Een week uit mijn vakantie

Hii
Ik ben alweer 2 weekjes thuis, en heb al weer een heleboel dingen gedaan. Ik vertel het je!

Elisa en ik hadden gingen in de tuin in een tent slapen, en doen alsof we op een camping zijn want we hadden ook al geld meegenomen om de dag erna broodjes voor het ontbijt te gaan kopen en vervolgens te gaan ontbijten in de tent. 
Yada kwam bij mij slapen. Ze kwam ’s middags met de trein aan en toen gingen we in de stad lunchen bij bagels and beans. Er was ook kermis, dus gingen we nog een rondje over de kermis lopen waar we best lang over deden want het is een van de grootste kermissen van NL. Wel leuk! In de avond gingen Yada, 2 vriendinnen van mij en ik nog naar de kermis en zijn we in de Mouse geweest (een achtbaan) waar ik een gratis kaartje fixte. En in de zweef die 60m omhoog gaat. Had je prachtig uitzicht!
Ik ging mee met elisa haar gezin in de stad naar het vuurwerk kijken. Het was echt heel erg mooi! Je kon het ook heel goed zien. Er was btw vuurwerk vanwege kermis.
Ik ging 2 nachten logeren met Elisa. Pff gezellig man maar wat was ik moe. Ze maakte we elke ochtend wakker dat was niet zo heeel leuk want ik hou nogal van uitslapen zegmaar. We zijn een dagje naar Haarlem geweest, en hebben helemaal geen kleren gekocht! Alleen maar eten, wat ook best duur was want we hebben nogal luxe geluncht ( we hadden honger dus gingen gewoon maar ergens zitten) en later op de middag nog een ijsje gehaald. Maar was wel leuk!
De dag erna moest Elisa alweer vroeg weg want ze had een verjaardag van haar ouders thuis. Die dag ging ik nog met mm gezin naar de kermis en ben ik nog in de cake walk geweest. Dat is echt een vet leuke attractie, je hebt bruggen die heen en weer bewegen, en lopende banden maar je op moet zitten enzo. Echt grappig! Ik was er twee keer in geweest.
Ik ging gister met twee vriendinnen afspreken, en we gingen een ijsje halen in de stad. Het was lappendag, en nu rond 4 uur waren er heel veel dronken mensen. Maar het ijsje was wel lekker.
Vandaag ga ik naar mn vriendin die net terug is van vakantie dus die heb ik al heel lang niet meer gezien!
Liefs, Anouk

In de mouse!

Clubsandwich in Haarlem

Vuurwerk in de stad

Ik ging trouwens ook nog pizza eten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: