Start de P39 challenge!

Hii!
Ik heb echt te veel kookboeken… ik tel al onze kookboeken van thuis mee, dus ook die van ons allemaal, nu zijn het er 21! Ik maak er alleen zelden iets uit, want ik ben altijd zo bijdehand dat ik alles zelf wil bedenken en me totaal niet aan een recept houden…
Ik ben door deze challenge geïnspireerd door Pauline van Uit Paulines Keuken. Zij bedacht de P71 challenge, en dat houdt in dat zij uit haar kookboeken die ze in de kast heeft staan uit elk boek een recept die op pagina 71 staat maakt. Dit vond ik echt heel leuk bedacht, dus besloot ik dit ook te doen! Maar dan met pagina 39, hahah.
Ik was super benieuwd naar de recepten natuurlijk, en ik ging meteen bladeren. Heel veel verschillende recepten, want elke indeling is anders! Super leuk. Wat wel jammer was, is dat ik bij 5 kookboeken er geen recept op pagina 39 stond! Gewoon een foto tussendoor, of een aankondiging van een nieuw hoofdstuk. Nou ja, dat scheelt weer wat receptjes 🙂
Ik heb bedacht dat ik deze challenge voor 2017 wil afronden. Ik heb dus nog wel ff tijd, maar dit jaar komen er als het goed is nieuwe kookboeken uit van CLF en ik dacht ook van Uit Paulines Keuken, dus die wil ik wel heel graag. Betekend dus ook dat ik daaruit het recept op blz 39 moet gaan maken! Nou ja moet, ik vind het gewoon leuk om te doen!
Het leuke aan deze challenge vind ik dat je recepten maakt die ik zelf niet snel zou uitkiezen. Een paar recepten op blz 39 heb ik al gemaakt, maar veel ken ik helemaal niet. Ik vind gelukkig wel bijna alles lekker.

De bedoeling is dat ik al deze recepten in het jaar 2016 heb afgerond. Ik zal elke keer als ik weer een recept heb gemaakt hem bijwerken en erbij zetten dat ik het recept heb gemaakt, met een cijfer beoordeling erachter.
Hieronder heb ik een lijst gemaakt met de recepten die ik ga maken!

– ik ❤ zoet – missisippi mud pie – gemaakt, ik geef het een 7.

– ITALIE – tortellini in bouillon, gemaakt, ik geef het een 6,9

– Oven & Stoven – een aankondigpagina met ‘vegetarische ovengerechten’ geen recept dus…

– Dikke zwarte bonensoep met chipotle- Soep voor Syrië – gemaakt, ik geef het een 7.4

– Jamies Superfood – vegeree, geen kedgeree rijst, groenten, eieren & yoghurt – gemaakt, ik geef het een 6.2

– chocolade mug cakes – schwarzwalder kirsche mugcake

– your inspiration FOOD world – een pagina met alleen maar foto’s… hihi my own, heb toch al alles gemaakt!

– Uit Paulines Keuken – thaise salade – gemaakt, ik geef het een 8.

– Chickslovefood, het 5 or less kookboek – erwtjesspread op zuurdesemtoast – gemaakt, ik geef het een 6.5

– Mexicaans koken – Chalupa’s – gemaakt, ik geef het een 8,3

– Grieks mezze kookboek – gevulde druivenbladeren – gemaakt, ik geef het een 6.8

– Food Sisters – spinazietaartje of gevulde avocado – spinazietaartje gemaakt, ik geef het een 7

– guilty pleasure kookboek – Jack Daniels spareribs – gemaakt, ik geef het een 7.3

– Chickslovefood, het skinny 6 kookboek – doperwtjessoep met garnalen – gemaakt, ik geef het een 8,8

–  LEKKER – havercups gevuld met roerei – gemaakt, ik geef het een 7,5

– Roald Dahl, Het Grote Griezelkookboek – Perziksap

– Donald Duck kookboek – pompoensoep – gemaakt, ik geef het een 8

– Havermoutje – geen recept… aankondiging van de categorie Ontbijt

– Rens Kroes deel 1 – gewoon een foto tussendoor, no recipe…

– het Farmhouse Cookbook – broodpudding met lemon curd, gemaakt, ik geef het een 8,3

– Jamie Oliver , happy days – een fantastisch broodje visstick OF een broodje vette saucijs met gesmolten cheddar  (ja, ik geloof het ook niet!), gemaakt, ik geef het een 6,2

– Thuis bij Jamie – op de plaat gebakken meringue met peer, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus – gemaakt, ik geef het een 9

– ONS ETEN, natuurlijk – dagelijkse broodjes – gemaakt, ik geef het een 7

– Laura’s Bakery, Het Basisbakboek – Italiaans schuim – gemaakt, ik geef het een 8

Dit was het! Ik begin vanaf vandaag.
Liefs

Ze waren ook nog gevallen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: