Saint Girons Plage

Heyy, net als Anouk ben ik op dit moment ook op vakantie en wil ik hier graag een blogbericht over schrijven. Ik heb niet overal goede wifi gehad, vandaar dat ik het nu pas plaats. De eerste week van de vakantie gingen we naar de camping Eurosol. Het is een grote camping (er kunnen 2000 mensen staan), maar zo komt het helemaal niet over, ik vond het zeker niet te druk. Ze hebben 4 zwembaden, deze zijn niet heel groot maar wel gewoon groot genoeg. Ook hebben ze een tennisveld, voetbalveld, basketbalveld, pingpongtafels en een beachvolleybalveld. 

Wij gingen naar deze camping met vrienden. Dit gezin had 3 kinderen die allemaal ongeveer mijn leeftijd waren, wat heel fijn was omdat je dan sowieso vrienden had. Toen we aankwamen was het 36 graden, en later in de week werd het zelfs 38 graden! De eerste avond gingen we ’s avonds volleyballen en al snel kwamen er veel mensen bij. Uiteindelijk stonden we met 30 mensen in het veld (allemaal Nederlandse, Franse en Belgische jongeren). Dit werd wel erg druk, dus je merkte dat veel mensen een beetje in groepjes naast het veld gingen zitten, wat ook gewoon heel gezellig was. Vanaf toen hebben we elke avond gevolleybald!

De volgende dag hadden we met de 5 kinderen van onze 2 gezinnen surfles. Ik was hier echt heeel slecht in😂 ik heb in 1,5 uur misschien 2 keer gestaan en 3 keer op mn kniën gesurft. Die middag gingen we naar de camping om te zwemmen en toen we daar genoeg van hadden gingen we over de camping lopen. Die middag gingen we voor het eerst basketballen met de Franse jongens, wat we de rest van de week elke dag hebben gedaan. 

De dag erna was er ’s ochtends bubbelvoetbal op de camping, en dit gingen we natuurlijk doen! Het was uiteindelijk meer rugby dan voetbal, iedereen sprong op elkaar hahah. Die middag was er ook een voetbaltoernooi, waar mijn team gewonnen had 😏. 

Woensdag gingen we weer naar het strand om te surfen, dit keer ging het gelukkig wel iets beter. Na wat zwemmen en bruin worden gingen we weer volleyballen met onze vrienden.

De rest van de week verliep een beetje het zelfde, dit klinkt misschien saai, maar we hadden heel veel vrienden (een stuk of 30) waardoor het altijd gezellig was. Ik raad deze camping zeker aan! Ik heb er echt een leuke tijd gehad 🙂 
Er was een avondmarkt + bioscoop op het strand 🙂Fijne vakantie nog!

Groetjes Yada

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: