Vakantie Italië deel 3

Yoo
Op dit moment zit ik in de auto, verder naar de volgende camping! Vanmorgen afscheid genomen van onze buurtjes, mijn zusje en ik vonden het heel leuk met R & L !
We zijn op weg naar een dorpje in de buurt van Aosta, daar zit onze camping. Het is in de bergen, ik ben benieuwd…
De afgelopen dagen waren ook weer leuk. We zijn naar San Remo geweest, dat is een stad een uur rijden vanaf onze camping. Het is een hele leuke stad, wel echt luxe! De casino daar is echt wauw, zo stelden wij eigenlijk monaco voor… ik heb er ook nog wat gekocht, bij de tally weyl (schrijf ik het goed ?). Een kakigroen hemdje met veters zegmaar hahah, en een bordeaux rood shirt met een soort gouden tekst nou ja wel cool.

We gingen daar ook nog een ijsje eten, of nou ja een ijsje… een ijsje der ijsjes! Hahah, ik had echt een heel chille ijstent uitgekozen (ik had deze al eerder gezien, toen we liepen hadden we er al veeel meer gezien maar mijn gevoel zei dat dit de beste was dus heb ik ze overgehaald toch hierheen te gaan, best choice!) En ze hadden er zulke coole dingen! Ijs lasagne, ijs spagetti, ijs pizza en heeel veel soorten ijscoupes. Mijn ouders namen samen een ijspizza met fruit, en ik een ijscoupe met karamel en chocola. Ik geloof dat er wel 4 bollen in zaten, en slagroom. Nou ja, toen ik dat op had moest ik natuurlijk ook even mee eten met mijn 0uders. Echt te lekker gewoon!

’s Avonds gingen we bbq’en. Niet dat iemand trek had, maar boeie eten kan altijd. We hadden witvis, zalm, courgette en avocado op de bbq gedaan. En o ja, ook nog een ander lekker hapje die ik nog niet verklap want daar ga ik binnenkort een recept van posten!
Na het eten ging ik nog ff met R chillen op de camping.
Nu is het inmiddels een dag verder, dus ik ga vertellen wat ik gister heb gedaan.
Gister gingen we om half 12 weg, en moesten we ongeveer 4 uur rijden. We kwamen aan bij de camping, in de buurt van het stadje Aosta. Mijn ouders gingen de tent opzetten, en mijn zusje en ik zwemmen. Was echt kapot rustig! Het is wel echt een ander soort camping dan de vorige maarja. Om 8 uur gingen we het dorp in en gingen we eten in een mexicaans-italiaans restaurant. Ik bestelde kip fajitas. Ik kreeg dus eerst nacho’s met drie soorten dip, en ik dacht echt zovan huh zijn dit fajitas ? Vervolgens ging ik dat dus vragen, en toen zei ze dat er nog meer kwam. Toen kwam er dus een soort saus in een bakje met bonen en worst. Best lekker dus ik ging dat opeten, maar ik dacht huh wtf hz noemen ze dit fajitas… vervolgens kwamen er nog 2 wraps met kip! Hahahah dus ik zat eigenlijk al vol maar die wraps kon ik echt niet laten liggen! 🙂
Vandaag gaan we naar Aosta. Ben benieuwd hoe t daar is!
Liefs Veerle

Advertenties

4 gedachten over “Vakantie Italië deel 3

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: