Weekendje Utrecht

Hee

 

Ik was 14 – 15 juni naar Utrecht geweest samen met mijn tante. Ik ga je vertellen wat ik precies gedaan heb.

 

14 juli

Ik moest met de trein vanuit Hoorn naar Utrecht, die vertrok om 16.20 en kwam aan om 18.10 uur. Terwijl je er met de auto maar ruim een uur over doet! Zal wel door alle stops komen… Ik kreeg bij Amsterdam wel een buurman maar die had niet zoveel zin om te praten denk ik want hij pakte meteen zijn wiskunde boek met elementen ofs van 5 kilo zwaar… en alles in het engels! Ik keek mee (moehahah) en ik snapte niet hoe mensen dat ooit kunnen begrijpen. Echt zo’n nerd ook die net vanuit school meteen weer z’n boek erbij pakt pfff… En hij ging energy drinken, dat meurt als een koe!!

Ik kwam even later aan in Utrecht, met een paar minuutjes vertraging. Mijn tante stond me op te wachten. We gingen in ‘De bistro van Utrecht’ op het station een  hapje eten, en ik nam een salade die je zelf kon samenstellen en een halve pizza. Is zeker een aanrader als je een keer in Utrecht bent en niet te uitgebreid wil eten maar wel lekker.

Daarna liepen we naar het Beatrixtheater, we gingen naar de musical ‘De Bodyguard’! Die begon om 20.00 uur. Het was er heel druk, de zaal zat helemaal vol. Ik vond de musical echt heel erg leuk! Het ging over een meisje rond de 20(Rachel), die een bekende superster was. Ze kreeg een bodyguard, en werden na een tijdje verliefd op elkaar. Dan gebeurd er van alles, eerst gaat het heel goed tussen hen, maar als Rachels zus (Nikki) merkt dat ze samen wat hebben gaat ze stuk want zij is ook op de bodyguard. Na een tijdje wil de bodyguard geen relatie meer met Rachel. Er komen ook spannende stukjes in de musical voor want er is ook een stalker, en op een gegeven moment komt hij heel plotseling inspringen met een zwaard en steekt hem in een kussen. Dan komt er allemaal ‘bloed’ en staat er met rode letters STERF. Sorry, spoiler…

Om half 11 was de musical klaar en namen we de trein naar mijn tantes huis. Daar bleef ik slapen.

 

15 juli

 

Ik werd om half 10 wakker (echt te vroeg voor mij…) en ging uit bed om te ontbijten. We namen om iets van half 12 de trein en gingen naar Utrecht. Omdat ik Utrecht bijna niet kende, moest ik de weg wijzen hahah (om alvast te oefenen voor de tienertoer, we gaan dan ook naar Utrecht!) en het lukte aardig, ik wist al snel de pull&bear en h&m te vinden. Daar gingen we even kijken, en ik vond dat ze er leuke dingen hadden. Ik had wel wat dingen gepast, maar niks gekocht want ik vond echt dat ik moest sparen. We gingen ook naar een andere h&m en de costes en nog wat andere. Om half 2 gingen we lunchen bij een tentje waar je bagels kon krijgen, dat was heel lekker.

Om 2 uur nam ik de trein naar huis. Het was heel druk dus ik nam een plekje in een coupé met 3 anderen. Ze waren engels en hadden niet zoveel zin om te praten want ze hadden allemaal oortjes en in praatten niet eens tegen elkaar. GEZELLIG. Bij Amsterdam Centraal ging opeens iedereen weg, echt zo grappig. Kon ik lekker breeduit zitten. Er kwam wel een jongen (student) aan, die ging in een coupé naast mij zitten. Hij vroeg aan mij of deze trein naar Hoorn ging. Dus ik zeg, nee dan moet je overstappen in Alkmaar. En ik dacht omg yes eindelijk iemand die tegen me praat in de trein yeaass. Dus ik helemaal leuk vertellen dat ik ook naar Hoorn moest. Hij was echt me trein mattie ik praatte de hele tijd met hem en hij liep ook nog even met me mee toen ik uitstapte en niet wist waar me moeder me op stond te wachten hahaha.

s’Avonds ging ik met mijn vriendin Elisa afspreken want ja we moesten elkaar natuurlijk nog wel ff zien voordat we op vaka gingen! We gaan allebei zondag weg, dus dat vind ik wel handig geregeld.

 

Kus Anouk !

 

20160716_114900.png

Screenshot_20160714-194328.png

 

Ps: ik ga dus morgen op vakantie, maar ik ga zeker bloggen over mijn vakantie!

Advertenties

2 gedachten over “Weekendje Utrecht

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: