Verjaardag

Heyy,

 

Ik was al een tijdje geleden jarig (11 juni) en besefte me dat ik daar nog helemaal geen bericht over heb geplaatst, vandaar dit bericht nu pas. Zaterdag 11 juni was ik dus jarig. Ik kreeg ’s ochtends lekker ontbijt op bed en daarna kadootjes van mijn ouders en zusje. Ik kreeg een paar kleine kadootjes zoals rituals badschuim en ik kreeg een waardebon. Dat was een waardebon waarmee ik met mijn moeder een middag kon shoppen en dat zij mijn kleren betaalde (normaal heb ik kleedgeld, dus dit was heel fijn hahaha). Vorige zondag ben ik met mijn moeder naar de stad gegaan en heb ik veel kleren gekocht, zoals deze broek en dit hempje:

IMG_7367.JPG

Op 11 juni had ik ook mijn bbq-feest voor m’n vrienden. In mijn tuin staat een cocktail bar en we hadden een party tent neergezet waar bierbanken onder stonden om aan te eten. IMG_6553IMG_6568

We gingen bbq-en en hadden allemaal hapjes zoals pasta salade, wraps, spiesjes, enz. Ik heb allemaal leuke kadootjes gekregen, zoals een opblaas flamingo voor in het zwembad en een variant hierop waar je je drankje op kan zetten, eten, geld, sieraden en nog veel meer leuke dingen. IMG_7380IMG_7378IMG_7373FullSizeRender[1]

De week hier op was mijn feestje voor volwassenen, deze hield ik samen met mijn zusje (die 5 dagen later dan ik jarig is). Hier heb ik weer veel leuke kadootjes gekregen, waaronder een multistyler van mijn opa en oma. Hier ben ik heel erg blij mee want ik wilde deze al heel lang. Op deze foto zie je mijn haar nadat ik de ‘deep wave’ tang had gebruikt. FullSizeRender[2]FullSizeRenderKortom; ik heb een heel leuke verjaardag gehad en ook erg veel leuke kadootjes gehad. Ik kan niet wachten tot volgend jaar;)

Groetjes Yada

 

 

 

 

Advertenties

11 gedachten over “Verjaardag

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: