What to do in de zomer vakantie ?

Haai

Jaaa, ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben aan het aftellen!

Het is nu 12 juni en dat betekend voor mij dat ik nog ruim een maand moet, ik heb namelijk 15 juni officieel vakantie. En met de nadruk op OFFICIEEL, want ik heb stiekem die week ervoor ook nog gewoon vrij vanwege rapportvergaderingen van de leraren en we krijgen ons rapport dan vrijdag. Vrijdagochtend een uurtje naar school, en dan hebben we dus officieel vakantie.

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb nog nooit zoveel zin in vakantie gehad! Maar dat komt ook omdat ik hele leuke plannen heb. Ik ga eigenlijk 2 x op vakantie. Maar wat nou als jij niet op vakantie gaat? Moet je je dan zitten vervelen? Tuurlijk niet. Ik heb super leuke ideeën voor jou bedacht, om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

 

Tienertoer

Dit vind ik echt heel erg leuk, ik ga het zelf ook doen. De tienertoer houdt in dat je 3 dagen voor 33 euro onbeperkt mag reizen met de trein door heel Nederland in de zomervakantie. Dit mag je verdelen over de vakantie, maar je mag ook gewoon 3 dagen achter elkaar met overnachtingen.Die laatste ga ik samen met 3 vriendinnen doen, we gaan dan ook ergens overnachten. Maar omdat wij nog kleine werkloze 14-jarigen zijn, houden we t goedkoop… Dus gaan we bij familie overnachten. We willen in ieder geval graag naar Maastricht en Utrecht, en de andere twee dagen ook nog naar een stad waarschijnlijk. We weten nog niet welke, dat kunnen we dan nog bedenken! Maar als je niet zoveel geld hebt en toch op vakantie met je vrienden wilt, is dit dus zeker een goede optie. Meer info op https://www.spoordeelwinkel.nl/product/jongerentoer .

 

Kamperen in de achtertuin

Dit wil ik zelf eigenlijk ook wel eens doen, gewoon het gevoel hebben alsof je op vakantie bent maar stiekem zit je gewoon in je achtertuin. Om extra dat vakantiegevoel te hebben, moet je al je eten naar de tent hebben gebracht zodat je zo min mogelijk je huis in hoeft. En het liefst zie je je ouders dan ook niet, want die geven je ook het thuisgevoel.

 

Fietsvakantie

33 euro voor de trein, gratis met de fiets! Ga op fietstocht, doe wat je wil, overnacht je bij familie of in een hotel? Of op een camping? Met de fiets kom je overal. Ook leuk: random ergens heen fietsen en elke dag weer een stuk verder. Stel je voor dat je ineens mensen een andere taal hoort praten, haha!

 

Groetjess Anouk !

Advertenties

8 gedachten over “What to do in de zomer vakantie ?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: