Cosmojis

Heyy,
Gister heb ik een nieuw ‘emoji packet’ gedownload genaamd Cosmojis. Ik ben achter deze app gekomen door een artikel bij Cosmopolitan op snapchat. Ik wilde altijd al nieuwe emojis hebben zoals Kimojis maar al deze apps kosten geld. Toen ik achter deze app kwam heb ik hem gelijk gedownload want ze hebben leuke emojis en het is een gratis app👍🏽


Hier zie je een paar van de cosmojis. Ik vind het jammer dat ze niet echt achter het berichtje komen maar als een soort foto worden verstuurd, maar van mijn vrienden hoorde ik dat dit ook bij andere emoji apps het geval is. Ik heb zelf een iphone 6 en ik vind de emojis niet heel scherp worden.. Bij Anouk (die heeft een samsung galaxy s6) worden ze wel scherp.


Hier zie je het verschil, dit scheelt dus best wel veel. Dit is op whatsapp, op snapchat worden ze ook niet heel scherp maar op WordPress vind ik ze wel scherp worden. Maar ondanks dat ze niet scherp worden vind ik het heel leuke emojis en raad ik ze zeker aan! 


Groetjes Yada 😙

Advertenties

4 gedachten over “Cosmojis

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: