Aparte appeltaart met cruesli

Hee,
Ik hou super veel van appeltaart, dus ik wilde laatst een appeltaart maken maar ik wilde niet een normale maken want dat is saai… daarom heb ik de vulling wat veranderd en aan de bovenkant home made cruesli!

Voor 1 (kleine!) Taart

Voor het deeg:

– 175 gram bloem
– 90 gram basterdsuiker
– 100 roomboter
– 1 half ei

Vulling

– 4 grote appels
– 55 gram rozijnen
– 100 gram gedroogde abrikozen
– 1 el kaneel
– 1 halve tl speculaaskruiden
– 50 gram basterdsuiker
– 6 dadels

Bovenkant

– 50 gram havermout
– 2 el honing of maple sirop
– 50 gram pecannoten

Kneed alle deegingredienten door elkaar tot een deegbol. Vet een klein taartbakblik in en verdeel het deeg over de bodem en aan de zijkanten.

Schil de appels en snijd in blokjes. Meng in een bak samen met de rozijnen, kaneel, basterdsuiker en speculaaskruiden. Snijd de dadels en abrikozen in stukjes en doe die er ook bij. Verdeel dit mengsel over het deeg.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng alle cruesli ingredienten door elkaar. Verdeel over de taart, en zet in de oven voor ongeveer 45 minuten.

Liefs anouk

image

image

image

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. naomipater schreef:

    Oeeh ziet er zo lekker uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s