Phone tips & tricks

heeyy,

 

Even een kort artikel, hierin heb ik wat tips bij elkaar gezet die ik zelf gebruik, ik hoop dat je er wat aan hebt:)

 1. Telefoon sneller laten opladen. Om je telefoon sneller te laten opladen kan je je telefoon op vliegtuig stand zetten terwijl hij in de oplader zit. Hierdoor laadt je telefoon sneller op en voorkom je gelijk dat mensen je berichtjes kunnen lezen als jij ergens anders bent.
 2. Hardere muziek. De meeste mensen kennen deze truc al, maar toch heel handig. Om je muziek harder te laten klinken zonder speaker kan je hem in een beker/mok zetten.
 3. Minder 3g/4g verbruiken. als je bij iphone naar instellingen, mobiele data gaat kan je zelf kiezen waar je 3g voor gebruikt. Het is handig om zoveel mogelijk apps uit te zetten waardoor je niet per ongeluk heel veel 3g/4g gebruikt voor apps die je helemaal niet gebruikt op dat moment. Ook is het handig om snapchat op travel mode te zetten (dit staat bij snapchat instellingen onder beheren). Je tikt op de snapchats waarvan je wilt dat ze laden, waardoor je niet in 1 keer heel veel 3g/4g moet gebruiken om al je snapverhalen te laden.
 4. sneller meerdere foto’s versturen. Als je van een iphone naar een iphone meerdere foto’s tegelijk wilt sturen is het handig om airdrop te gebruiken. Op whatsapp kan je maar een bepaald aantal foto’s tegelijk sturen, op airdrop is dit niet het geval. Je moet allebei je airdrop aan hebben gezet om dit te doen. Als je de foto’s hebt geselecteerd die je wilt versturen klik je op delen en dan op airdrop. Als het goed is zie je nu degene met wie je het wilt delen in beeld staan. Als deze persoon op accepteren heeft gedrukt verschijnen de foto’s gelijk in zijn/haar foto gallerij.
 5. Meer opslag ruimte vrijmaken. Veel van mijn vriendinnen met een iphone 5C hebben te weinig opslag ruimte, omdat er niet veel opslagruimte op deze telefoon beschikbaar is. Hier een paar tips om ervoor te zorgen dat er meer opslagruimte op je telefoon vrijkomt:
  • verwijder je ‘cache’, dit kan bijvoorbeeld bij apps zoals musically en scheelt veel opslagruimte.
  • verwijder oude whatsapp gesprekken. Als je dit al heel lang niet gedaan hebt is dit best veel werk, maar scheelt wel veel.
  • zet foto’s over op je computer. Op deze manier hoef je niet je foto’s te verwijderen maar blijf je wel genoeg ruimte hebben op je telefoon.

Groetjes Yada 🙂

Advertenties

Een gedachte over “Phone tips & tricks

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: