7 x geld verdienen onder de 16

Hee,

Vandaag had ik met twee vriendinnen bedacht dat we wel geld wilden sparen, en dan ook verdienen natuurlijk. We hadden echt geen zin in een krantenwijk of zo, maar iets veel leukers. We hebben een aantal mogelijkheden bedacht, en ik dacht misschien is het ook wel iets voor jou als lezer:) . Ik heb er staan voor onder de 16, maar het kan natuurlijk ook als je ouder bent, dit is namelijk hartstikke leuk om te doen en je verdient er wat mee!

 

  1. Begin een eigen webshop

Dit willen wij misschien gaan doen, zelf dingen maken en die vervolgens op internet verkopen op een eigen site. Ik heb natuurlijk ook een kookboek gemaakt, die ik binnenkort ook online ga verkopen. Ik hoop dat ik daar dan ook wat aan verdien!

2. Doe iets voor bejaarden

Elke 65+’ser vindt het volgens mij leuk als je al gewoon even een babbeltje komt doen bij hen. Bijvoorbeeld in het bejaardenhuis, al die oude besjes zitten de hele dag maar op hun stoel de krant te lezen! Ze vinden het echt heel erg leuk als er dan een keer iets gebeurd, of als je een instrument speelt kan je dat gaan doen voor ze. Wat ik bedacht heb, is dat ik een soort menukaart maak en dan daarachter de prijzen zet en dan op bepaalde dagen en tijden dat het mogelijk is te bestellen bij mij, dat ik dat dan voor hun ga koken en bij hun bezorgen. Dit is een idee, maar het lijkt me best wel een dingetje als ik dit echt uit ga voeren, want je moet er wel altijd voor ze zijn natuurlijk.

 

3. Verkoop aan de deur

Dit doen wij ook soms, als we een overschot aan bijvoorbeeld tomaten of courgette hebben in onze tuin, dan verkopen we die gewoon aan de deur! Super makkelijk, je hoeft er niks voor te doen alleen op een tafeltje leggen met een bordje met de prijs erbij, en ‘Geld in de brievenbus’.

4. Oppassen

Dit wil ik zelf ook graag, alleen heb ik geen oppasadresje… Als jij hetzelfde hebt als ik, kan je miss een briefje ophangen bij de supermarkt.

5. Met jou talent!

Heb jij een talent? Vast wel. Ben jij bijvoorbeeld heel goed met computers, dan kan je daar zeker een centje mee verdienen als mensen hun computer stuk is. Of goed in shoppen en mode? Misschien een idee om mensen hun kleding te adviseren? Denk nog maar even verder…

6. Heitje voor karweitje

Hier had je wss allang al aan gedacht, maar hij werkt wel. Hoewel je er wel veel tijd in steekt en er niet zoveel mee verdient… Maar dan geeft niet, want jij maakt er mensen blij mee!

7. Marktplaats

Je hoeft natuurlijk niet een eigen webwinkel te maken, je kan ook gewoon op marktplaats oude dingen verkopen! Werkt meestal beter dan op koningsdag met je kleedje, want dan gaan mensen echt op de koopjes af. Marktplaats is meer voor zoekende mensen.

 

Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt!

Xx Anouk

Advertenties

9 gedachten over “7 x geld verdienen onder de 16

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: