Rode tofucurry met garnalen uit de oven

Heee
In mijn eigen kookboek staat een recept van groene tofucurry uit de oven, dit is een rode versie ervan! De rode currypasta is pittiger dan de groene, en daarom gebruik ik er in dit recept minder van vergeleken met die in mijn kookboek. Een heel lekker (spicy!) recept!

Nodig voor 4 personen:

– 150 gram wokgarnalen
– 400 gram tofu (blok, omgemarineerd)
– 3 eieren
– 1 eetlepel rode currypasta
– 650 gram wokgroentenmix met tauge
– 400 ml kokosmelk
– 1 eetlepel verse koriander

Verwarm de oven voor op 190 graden. Knijp het blok tofu uit, zodat er vocht uitgaat. Snijd de tofu in stukjes. Bak de tofu, koriander, garnalen en wokgroenten met de currypasta. Voeg na een paar minuten de kokosmelk toe. Kluts in een apart bakje de eieren. Doe het kokosmelk mengsel in een grote ovenschaal, en verdeel de geklutste eieren erover. Zet ongeveer 45 minuten in de oven. Lekker om te eten bij bulgur of couscous, en om de pittigheid te blussen is het super lekker om er mangochutney bij te serveren.

image

image

Liefs anouk xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: