Life update

Heee
Vandaag heb ik weer een update voor jullie van wat ik de afgelopen dagen gedaan heb!

Donderdag, 12 mei

Ik had school tot 10 voor half 3, en geen toetsen. Mijn vriendin en ik wilden dus wel iets leuks doen! We besloten naar Heerhugowaard te gaan, want daar heb je een best chill winkelcentrum en mijn moeder werkt daar dus dat was wel handig met het terugbrengen zodat we terug niet met de trein hoefden. Ik heb eigenlijk niks gekocht behalve een 4-uurtje bij de hema, een broodje bij de Lidl en blauwe suiker om suikerspinnen mee te maken.  We zagen ook nog fonteintjes op de grond dus we vroegen een jongetje om foto’s van ons te maken en dat wilde ie wel!

image

image

Vooral die vinger maakt het af hahahah

Vrijdag, 13 mei

Ik ging weer koken voor m’n familie en het werd een tofucurry uit de oven, recept komt binnenkort online!

Zaterdag, 14 mei

Yes weekend! Ik ging afspreken met een vriendin en we gingen iets doen wat we al eerder hadden bedacht, zomaar random ergens heen fietsen. Het was echt heel erg leuk, we zijn eerst met een omweg naar Medemblik gefietst, en de terugweg een snellere route naar huis. In totaal was dit 40 km!  In Medemblik gingen we een rondje lopen, maar het is niet zo groot dus we gingen al snel ergens zitten om iets te drinken. We bestelden er ook nacho’s met kaas bij 😍 dat was echt lekker, maar wel kapot veel! Een groot bord met ongeveer 20 cm dikke laag chips voor ons tweeen hahaha. s’Avonds kwam mijn vriendin bij mij eten, we aten zelfgemaakte pizza. Op onze zat pesto, gerookte zalm, courgette, kaas en tonijn. Er was kermis in ons dorp, dus gingen mijn vriendin en ik daar s’avonds nog ff heen.

Zondag, 15 mei

Ik ging afspreken met een andere vriendin. In onze tuin staat een heel klein huisje, met allemaal vieze ramen en spinnewebben dus wij gingen het opknappen en er een klein restaurantje van gemaakt. De kaart zag er ongeveer zo uit:

Lunch

– soep van de dag
– broodje van de dag
– pannenkoek zoet
– pannenkoek hartig

Diner

– wraps
– vlees
– vis
– gerecht van de dag

Lekker makkelijk toch?

Ik en mijn vader wilden wel de soep van de dag, dus ik keek wat we in huis hadden en maakte een gebonden soep met kidneybonen, mais, ui en andere restjes die er nog lagen. Was wel lekker. s’Avonds kwam er bezoek eten, en als borrelhapje had ik verschillende hapjes met pizzadeeg gemaakt, met pesto, kaas, olijven en andere dingen.

Maandag

We hadden vrij, dus ik ging mijn maatschappelijke stage doen. Ik hielp bij een informatiecentrum in Petten van het watetschap, daar werkt mijn moeder. Er was een open dag, en je kon zandschilderen, steltenlopen, powerkiten en nog meer. Zoveel mensen waren duits! Maar dat was geen probleem gelukkig.

image

Ik aan het powerkiten

Dinsdag was eigenlijk een gewone saaie dinsdag.

Woensdag was ik ziek, ik had dinsdagnacht nogal vaak gespuugd… maar toch ging ik naar school, tja idk wrm. Om half 12 ging ik dan toch maar naar huis.

Vandaag ben ik weer beter want ik had super goed geslapen.

Xxx anouk

Advertenties

2 gedachten over “Life update

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: