Activiteitenweek!

Heee
Deze week is t activiteitenweek bij ons op school, dat betekent dat we allemaal leuke activiteiten hebben gedaan! Ik ga jullie vertellen wat ik deze week allemaal heb gedaan.

Maandag
We hadden de eerste 4 uur vrij! Daarom ging ik van zondag tot maandag met een vriendin logeren. Om kwart over 12 waren we op school en kregen we les over roken. We moesten een filmpje bekijken over roken en een paar vragen beantwoorden erover. Dat duurde ipv 4 lesuren maar anderhalf. Dus we mochten al om kwart voor 2 naar huis! Toen ging ik afspreken met 2 vriendinnen van mij. Ik bleef niet heel lang want ik moest tennissen aan het eind vd middag.

Dinsdag
We hadden 1/4 dus van half 9 tot kwart over 12. We gingen een franse film kijken ‘La Famille Beliér’ . Hele mooie film! We moesten er ook opdrachten over maken, we waren om kwart voor 12 klaar. Toen ging ik met 3 vriendinnen naar de stad.

Woensdag
Vandaag hebben we de hele dag wereldmuziekdag, en dat was best wel leuk! Er waren verschillende best wel proffesionele dansers en insteumentbespelers uit allerlei landen. Iedere 2e klas kreeg 2 workshops over 2 dansen of instrumenten. Aan het einde gingen we het opvoeren. Wij waren als eerste met zumba! Nadat ik alles had gezien mochten we naar huis om 14.00 uur. Toen ging ik weer met 3 andere vriendinnen de stad in en ijsje eten.

Donderdag
Vandaag was een actieve dag. De eerste 2 uur hadden we ‘Rots&Water’ , een training om je zelfverzekerder te voelen en steviger te staan. Ik vond het echt kapot saai… De klas was in tweeën gedeeld dus we gingen eerst een leuk gym spel doen met ballen, en daarna dus rots en water. Toen gingen we ons omkleden en door naar het sportcentrum van onze stad. Daar gingen we judo doen. Er was een misverstand, want er werd gezegd dat we een uur pauze hadden, maar dat bleek niet zo te zijn. Dus allemaal veel te laat… we gingen dus maar 20 minuten judoen en daarna weer op de fiets terug naar de gymzaal van school! Daar hadden we ‘drieluik gezondheid’. We kregen uitleg over gezond eten, en over voedingsmiddelen waar ongemerkt ‘veel’ suiker in zit. Daarna gingen we een fittest doen, met oefeningen zoals sit ups (ik had 41) , je handkracht meten (ik had 29.7 kg) sprinten, leningheid etc. meten. Daarna onze hartslag meten, mijne is 56. We moesten ook de shuttle run doen, en vergelijken wat dan je hartslag is. Om half vier mochten we naar huis!

Vrijdag
Morgen is het vrijdag, en dan ben ik vrij. Dus ik heb nu vakantie yeeey!! Ik vond het een super leuke week💚

Liefs anouk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: