Wintersport Oostenrijk

Heyy,

ik ben vanaf vorige week donderdag 6 uur ’s avonds tot maandag 8 uur ’s ochtends op wintersport geweest met 77 andere kinderen uit de 3de klas van mijn school. We gingen met de bus naar Zell am See, Oostenrijk. Het hotel was helemaal bezet door ons dus iedereen liep gewoon in z’n pyjama en op sokken rond ahah.

Donderdag om 6 uur vertrokken we. Het was 14 uur rijden en we moesten elke 4,5 uur een tussenstop maken van drie kwartier. Ik heb de hele busrit niet kunnen slapen.. Opzich vond ik dit niet heel erg want het was wel grappig om met een hele groep om 4 uur ’s nachts in een wegrestaurant te zitten.

Vrijdag ochtend kwamen we aan, we gingen ons gelijk omkleden en onderweg. We mochten zelf skigroepjes maken en gingen daarna leren skiën. S’ middags gingen we boven op de berg lunchen en daarna weer verder. Het was erg lekker weer, de zon scheen en soms sneeuwde het ook een beetje. Die avond mochten we eerst naar onze kamers (eindelijk douchen en tanden poetsen!!!) en daarna gingen we met z’n allen eten en hadden we ’s avonds bingo. We waren heeel moe dus gingen rond 1 uur al slapen.

Zaterdag ochtend moesten we kwart voor 8 beneden ontbijten en gingen we daarna skiën. Deze dag gingen we naar Kaprun, dit vond ik echt heeel leuk. Dit was heel hoog waardoor er ’s ochtends hele erge mist was en ’s middags was het warm. ’s Middags weer met z’n allen lunchen bij een panorama restaurant en daarna weer verder. Halverwege de middag ging mijn ski-groepje samen met een ander groepje lekker wat te drinken halen en picknicken. Hier hadden we ook een sneeuwballengevecht met z’n allen hahah. Deze dag had ik best veel gesprongen dat was echt leukk!! ’s Avonds weer met z’n allen eten en daarna spelletjes avond. Die avond ging iedereen overlopen op de balkons en de leraren werden echt pissed hahah. Weer gingen we ongeveer 1 uur slapen.

Zondag ochtend moest iedereen met z’n spullen ingepakt om half 8 beneden zijn voor het ontbijt. Daarna gingen we door naar Zell am See om te skiën. Het was heeel warm dus wij gingen allemaal zonder jas. Deze keer minder gesprongen en gewoon geprobeerd zo snel mogelijk naar beneden te komen met madelief, aangezien we vrij mochten skïen. Om 6 uur vertrokken we weer in de bus naar Nederland… Weer niet geslapen, maar dat maakte weer helemaal niks uit haha. Nu nog steeds wel een beetje moe maar dat heb ik er voor over. Dit was echt een geweldig weekend wat ik voor geen goud had willen missen :))) IMG_3180skiën in de mistIMG_3194

Kaprun uitzicht vanaf bovenIMG_3195IMG_3203IMG_3218IMG_3233IMG_3263IMG_3264

het hotel waar we sliepen (wij sliepen met 4 mensen boven aan in het midden)

Xo Yadaaaa

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Wintersport Oostenrijk

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: