Life update

Heee
Ik ga jullie vertellen wat ik de afgelopen dagen gedaan heb!

Donderdag
Vroeg weekendbegin, yeas! Na school kwam mijn beste vriendin naar me toe, en we gingen koekjes bakken. Waren echt super lekker! S’avonds aten we patat met een loempia šŸ˜ Na het eten had ik kapot veel energie van alle koekjes en patat dus ging ik keihard de muziek aanzetten en buiten op de trampo meezingen met mijn zusje. Opeens ging er een licht aan en staarde een vrouw zonder iets te zeggen ons heel eng aan als een vampier ofzo. Wij zo van ‘uh hallo’ maar we kregen geen antwoord dus wij vonden het eng worden, we renden naar binnen en moesten heel hard lachen. Later zijn we toch weer naar buiten gegaan šŸ˜‰

Vrijdag
Vandaag ging ik naar de stad lopen (best ver!) Met mijn moeder en zusje, onderweg haalden we mijn vriendin ook op. We gingen in de stad lunchen bij bagels and beans en ik heb nieuwe patta’s gekocht. Adidas superstars met een rood-roze printje. šŸ˜šŸ˜ā¤
Mijn vriendin en ik gingen s’avonds koken en daarna gingen we logeren. Was super gezellig!

Zaterdag
In de ochtend ging ik een beetje chillen met mijn vriendin en op een gegeven moment ging zij weg. Toen ging ik muffins bakken voor pasen. Waren echt super leuk, van het recept van smulboks . Heerlijk:) in de avond gingen we uit eten in een japans all you can eat restaurant, was zooo lekker!!

Zondag
Vandaag werd ik gwn gewekt… we gingen maar familie toe een paasbrunch doen. We bleven daar tot kwart over 5. Iedereen had echt te veel gegeten, dus we gingen pas avondeten om half 9 terwijl toen ook niemand nog trek had lol. Ik had nog ff een soepje gemaakt met bonen, zoete aardappel en wortel.

Maandag
Vandaag was het 2e paasdag! We gingen gezellig met ons gezin ontbijten, en toen appte een vriendin of ik mee wilde naar de dierentuin. Lol ik hou helemaal niet van dieren maar toch zei ik ja. Het was echt best wel leuk en grappig, maar er is wel een stukje van mijn tand af omdat ik heel hard aan het lachen was om een rare vis, en toen ging ik dus met mijn voortand tegen iets hards aan. Beetje jammer šŸ˜‚šŸ˜‚

En vanmorgen kon ik dus echt niet opstaan….

Kus anouk

image

Lunchen bij bagels and beans

image

Mn nieuwe schoenen

image

Hema šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

image

Japans restaurant

image

image

image

In de dierentuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: