Recipes bucket list

Heeey
Ik heb al veel recepten gemaakt! Maar sommige recepten wil ik eigelijk al heel lang maken, maar eigenlijk komt het er nooit van, duurt het te lang of is het een beetje moeilijk. Dus ik maak gewoon een bucketlist met recepten die ik echt nog wil maken! Het maakt niet uit wanneer dit lijstje af is, maar hij moet wel af!

Carrot cake
Ik vind carrot cake echt heel erg lekker. Alleen heb ik het nog nooit vers thuis zelfgebakken gegeten, altijd gekocht of in een cafe op ofzo. Ik wil mijn eigen versie ook wel eens weten!

image

Vega burger
Ik heb wel eens een burger van tonijn gemaakt, en ook van zalm en kip. Maar helemaal vego nog niet. Ik wil graag nog een keer een burger maken op basis van peulvruchten, noten en kaas.

Pulled pork
Toen ik dit vlees voor het eerst nam, was ik meteen fan. Ik weet niet voor niks meer wat ik een halfjaar geleden in een restaurant besteld heb šŸ˜‰ ik had hem allang gemaakt als je hem niet 8 uur ofzo in de oven moet zetten. Dan moet je er toch echt de hele tijd bij blijven…

image

Springrolls
Springrolls zijn eigenlijk hetzelfde als een loempia, maar dan met veel variatie in de vulling en meestal wordt hij niet gefrituurd. Hoewel ik dat juist wel super lekker vindt, dat krokante laagje šŸ˜

image

Hartige cake
Ik heb dan wel een paar keer gehaktbrood gemaakt, maar nog nooit een hartige cake. Lijkt mij wel wat!

image

Wraps
Zelf wraps maken wil ik ook echt graag! En dan bedoel ik ook echt de wrap, en niet de vulling hahah.

image

Dit is mijn food bucket list tot nu toe!
Wat wil jij heel graag nog een keer maken?

Liefs anouk

7 gedachten over “Recipes bucket list

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: