Lasagne met boerenkool en geitenkaas

Hee
Sorry dat ik al lang geen recept heb gepost, maar vandaag is er eindelijk weer een! Echt n weekendreceptje, wist je dat boerenkool en geitenkaas en gouden combi is?

Ingredienten voor 4 personen

– 300 gram boerenkool
– 1 pak lasagnebladen
– 200 gram zachte geitenkaas
– handje rozijnen
– 300 gram rundergehakt
– 90 gram harde geitenkaas
– handje walnoten
– 1 klein blikje mais
– 1 theelepel tijm

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak het gehakt in een diepe koekenpan. Voeg dan de boerenkool toe. Als dit geslonken is, voeg dan de zachte geitenkaas, de rozijnen, de mais en tijm toe samen met 800 ml gekookt water. Laat het mengsel op laag pitje staan en ondertussen doe je de harde geitenkaas in een staafmixer voor ongeveer 20 sec. Doe er dan nog een paar seconden de walnoten bij. Maak laagjes in een ovenschaal met de lasagnebladen en het boerenkool mengsel. Eindig met het geitenkaas- walnoot mengsel. Zet voor 45 minuten in de oven.

image

Liefs anouk

Advertenties

3 Comments Voeg uw reactie toe

  1. creabeaatje34 schreef:

    Ziet er lekker uit, al zou ik natuurlijk iets weglaten, hihi

    Liked by 1 persoon

    1. Jaa snap ik haha ❤ ik denk dat er de volgende keer wel weer iets vega’s komt!

      Liked by 1 persoon

      1. creabeaatje34 schreef:

        Ah wat lief ^^

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s