Uitwisseling 2.0

heyheyy,

van maandag tot vrijdag kwamen de kinderen met wie we in Hannover verbleven naar Haarlem. Ik had me hier al een hele tijd op verheugd omdat het echt heel leuke mensen zijn allemaal. Maandag om 16:00 kwamen ze aan op het station. Vanaf daar gingen we naar huis en liet ik haar het huis en de kamer waar ze in sliep zien. Toen ze kennis had gemaakt met mijn gezin en het huis gingen we samen met Jade Iris Carla en Milana naar choco. Dat is café in Haarlem met allemaal verschillende smaken chocolade melk, brownies, cakejes, etc. Rond 7 uur waren we weer thuis en gingen we eten. We praten Engels met onze uitwisseling omdat we allemaal tto doen (dat is dat al je lessen in het Engels zijn), dus dat was wel even wennen aan tafel haha. Na het eten kwamen Iris Jade Pien Milana Carla en Greta naar mijn huis en gingen we naar buiten en binnen just dancen. Zij gingen allemaal 1 uur weg en toen gingen we slapen.

De volgende dag hadden we van 9:10-12:50 lessen met onze uitwisseling. De eerste twee uur hadden we tekenen en toen gingen we verven. Toen hadden we pauze en daarna scheikunde. Eerst gingen we Schnaps maken en daarna deden we een experiment waarbij je gas in zeepsop doet, daarna het zeepsop op je handen en dat steek je dan aan, waardoor het lijkt alsof je in brand staat. Na scheikunde hadden we aardrijkskunde en gingen we Kahoot doen en Isabelle en ik hadden gewonnen ;). Toen we klaar waren met de lessen moesten we een rondleiding geven aan onze Duitsers. Uiteindelijk zijn we gaan shoppen en toen gingen we weer naar huis. s’ Avonds gingen we allemaal naar Iris’ huis en daar gingen we zelf pizza maken en filmavond houden.

De volgende dag waren we om 9 uur op het station bij de Starbucks. Daarna liepen we door naar het perron en gingen we met de trein naar Amsterdam. Hier gingen we eerst een workshops doen en daarna shoppen. Onze squad (ik Isabelle Jade Carla Milana en Iris) deden de graffiti workshop en dat was heeel vet. Eerst maakten we een ontwerp en daarna kregen we met ze allen een stuk muur om het op t maken. We waren uiteindelijk heel blij met het resultaat en het was echt leuk om te doen. Die middag hadden we 2,5 uur om te shoppen, en dat was ook heel leuk maar uiteindelijk heb ik maar 1 jurkje gekocht haha. s’ Avonds hadden we op school een dinner party en had iedereen eten meegebracht. Het was heel leuk maar uiteindelijk rende de halve groep ergens door de school hahah. Na het feest gingen we naar jade spelletjes doen enzo.

Donderdag ochtend hadden we weer 4 uur les, eerst hadden we twee uur wiskunde waarbij we allemaal competities hadden en daarna hadden we nederlands (in het engels) en geschiedenis waarbij een spel speelden. Die middag gingen we naar het strand in Zandvoort fietsen en deden we allemaal strandspellen. En daarna ging onze squad zwemmen!! Het was echt heel koud, voor ons gevoel vroren onze voeten eraf, maar het was het wel waard haha. Die avond hadden Jade en ik voetbal trainen en deden Carla en Isabelle mee, echt leuk om te zien haha. s’ Avonds gingen we naar de stad en de Mac Donalds.

Vrijdag ochtend moesten we om half zeven opstaan(!!!!) omdat ze om kwart over zeven al op het station moesten zijn. Die middag moesten wij weer gewoon naar school maar iedereen was zo moe dat we geen een les echt iets gedaan hadden (we mochten zelfs Netflix kijken hihi).

Al met al was het echt een leuke week, we hebben beloofd ooit nog een keer af te spreken omdat we echt een hechte band hadden en we elkaar anders nooit meer gaan zien. Gelukkig heb ik nog een leuk vooruitzicht omdat ik over 2 weken met school naar Oostenrijk gaa!! Ik heb er echt heeel veel zin in. Sorry voor het lange bericht trouwens haha,

Yadaa

Processed with VSCOcam with c1 preset
zwemmennn
IMG_2473
onze squad

IMG_2526

IMG_2529
starbucks
IMG_2535
ons graffiti kunstwerk;)
IMG_2547
Amsterdam

IMG_2553

Advertenties

6 gedachten over “Uitwisseling 2.0

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: